driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2008.04.04. 22:03 Leslie_

KoE OB 1/3 Bekksztédzs. Leszakadoook!

Ma azt hiszem egy rendezvény buktatóit szinte kivétel nélkül megéltük. A reggeli késések, a fontos összetevők hiánya, a fenyegető időjárás, a teszthiányos pálya buktatói. Folytatni sem tudom, annyi volt a baj. Miközben eligazítottuk a pályabírókat és befejeztük a depó parkoltatásának rendezését, elindult a regisztráció és megjöttek az elengedhetetlen rádiók a Motorola jóvoltából. A reptér csapata befejezte a kordonozást, mi pedig elhelyeztük a Plastiroute cégtől kapott terelőelemeket, a biztonság kedvéért. Megjöttek Langmár Petiék a Mobil gumiszervizes busszal és persze a kajásbusz is, mindenki örömére.
Némi késéssel, de csak elindultunk. A pályabírók nagy része új, igaz vizsgázott emberek. Szakmailag tehát képzettek, de rendezvény, azaz a gyakorlat még hiányzott. Mert ilyenkor azért para van ám rendesen. Nem csak egy versenyző lehet lámpalázas :)

Bevallom és nem hiszem hogy nagy meglepetés lenne bárki számára, még ennyi edzés és ennyi verseny után is zavarban vagyok a sok versenyző és a rengeteg ember láttán. Nehéz elhinni, hogy ezen a pár tucat emberen múlik egy ilyen nemzetközi sikerű esemény. Nemzetközi bizony, mert ezzel az idegenforgalmi jelentőségű rendezvénnyel nyertük el az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium támogatását. Technikai sport Magyarországon először kap közvetlen állami támogatást. WoW mi?
Hát ja, reméljük ez nem egyszeri csoda lesz mert mi biztosan rászolgálunk. Megérjük a pénzünket! Meg bárki másét is! Egyrészt tuti megérjük a belépőt :)

Kees Kok és családja már csütörtök este megérkezett, őket csak az olasz brigád 5 bmw-t szállító kamionja előzte meg. Ma azonban szép számmal összejöttünk, a nem kevés profi magyar pilóta mellett szerbek, hollandok, csehek, franciák, olaszok ugye és egy ha jól emlékszem, talán orosz versenyző. Sok holland és a lengyelek azonban nem szoktak előregisztrálni, a holnap reggel még tartogathat meglepetéseket.

Úúúúú, ez a fáradtság nincs túl jó hatással arra a két ujjamra amivel gépelek, bár ez sem igaz, mert a szóközt már hüvelykujjal csapom és a jobb középső is bele bele zavar a képbe.

A pályán nem, de körülötte még este is módosítottunk. A tegnap tesztelt gumifal ma többször is jól vizsgázott, bár némi munkát adott a pályabíróknak a rendbetétele, azt hiszem megérte. A másik két gumifalunkról nem írok, legyen mondjuk babonából. Viszont az elválasztó vízzel feltölthető kordonokba beleszaladtak páran. Persze inkább ez, mint szembetalálkozni a másik irányból érkező autóval.
A tempó hatalmas, a pálya technikás, az ívek trükkösek a pilóták pedig elszántak.
A rendszer felállt, működik, holnap pedig élesben dolgozunk.

Ma kb ennyire futotta, bocsi ha többet vártatok.
Holnap találkozunk, hiba lenne ha a blogos közvetítésre hagyatkoznátok!
Mi Orsival 7:30-tól a pályán leszünk, de ti ráértek 9-re kiérni, akkor van csak kapunyitás.

na pápá

2 komment

Címkék: általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr42411728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ommm 2008.04.05. 02:11:34

nem semmi, ilyenkor még írni.
kitartást!

CSaB · http://www.domain.hu 2008.04.05. 08:46:58

De nem tudok menni..óóóóóóóó :D
süti beállítások módosítása