driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.11.24. 09:56 Leslie_

projekt:P - az első kör

 Miután az RS2000 motoros Sierra vezérlését Papi megjavította, megbeszéltünk egy kisebb tesztet a kakucsringre. 11 körül értünk ki Viktorral, Balázs a trélerrel már várt minket. Mivel a kocsi az előző gazdájánál sosem ment érdemlegesen, ránk vár a feladat hogy kihozzuk minden baját a szezon előtt. Kisebb utómunkák még így is maradtak a kocsin, de menni már megy, hát menjünk vele.

Pár perc melegítés után Viki körbegurult a pályán hogy összekopjon a rég nem használt fék, majd durrbele :) Igaz, megbeszéltük hogy ez nem egy drift edzésnap, inkább hajtsuk az autót íven, forogjon, sodródjon. A Sierrának is kell a menet és Viktornak sem árt, ha lassabban kezdi el megismerni a kocsit mint az eddigi esetekben. 

Bár még sokat lehetne fejleszteni az autót és egy kisebb hiba meg is szakította a programot, azért elmondhatjuk, hogy ez egy jó kis kocsi és van benne jövő! Nekem hamarabb haza kellett jönnöm, de még én is láttam Viktort hibátlanul menni. Sőt, pár kört vezettem is :)

Szóval ez valóban az első éles, sodródós kör amit leginkább az autó hangja miatt érdemes megnézni.

...meg hát Viki megkért, hogy ne tegyem fel :PPP

Szólj hozzá!

Címkék: video edzés általános csapat papi sierra leslie vikidee


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr203408003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása