driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2012.04.25. 10:00 Zora242

Drift Majális a munka ünnepén!

Magyarországon 2006-ban mutatkozott be első alkalommal az autósportok egyik leglátványosabb szakága a Drift. Akkoriban széria autók hada próbálta meg kilinccsel előre lefűzni a kecskeméti gokart pályát több-kevesebb sikerrel. A hírős város ékességén azóta sem történt olyan esemény melyre több néző lett volna kíváncsi, mint a drift autósportra. Május 1-én a Drifting.hu szervezésében immáron 3. éve ünneplik meg a sportág születését, melyre most is rendkívül nagy az érdeklődés.

A Drift Majális kifejezetten a nézők kiszolgálását hivatott betölteni, mivel a drift bemutatók mellett számos érdekes autós-motoros programot hoznak tető alá a szervezők. Minden korosztály megtalálhatja számításait az egész napos rendezvényen. Folyamatos programok várják a kilátogató nézőket, nem csak a gokart pályán, hanem annak tőszomszédságában található Nagybani piacon is. Természetesen a leginkább várt program most is a Drift bemutató lesz, melyet hazánk legjobb profi pilótái fognak elkövetni. Nemcsak kívülről lehet majd megtapasztalni az elképesztő látványvilágot, mivel a Drift Taxi keretén belül igazi élményautózás is vár kicsikre és nagyokra egyaránt.

"Mindig jó hangulatban telik el ez a nap, talán azért, mert minden évben több száz lóerős, hátsókerék hajtású, profin megépített versenyautókkal próbáljuk minden adrenalinra és driftre kiéhezett nézőnek megmutatni, hogy mit tudunk. Természetesen ezenfelül sok színes programmal várunk minden kedves érdeklődőt!" – adta hírül Tóth „Alapos” Géza, 2011 év drift bajnoka.

Miután a család a versenyekhez hasonlító imitált páros csatában egyszerre kiautózta magát, garantáltan lesz még látnivalójuk. Apukának egy kis időre szét kell válni a családtól, mivel reá egy 18-as karikás sexi autómosás vár elképesztő hölgyek kíséretében. Mindeközben a gyerkőcök gokartozással készülhetnek rá majdani drift karrierjükre, mivel a drift fertőzés számukra elkerülhetetlen.

A kiállítói soron a MyCar Hungary csapata autós szépségversenyt tart, miközben a kecskeméti BMW-sek is egybe gyűlnek eme rangos eseményen. A JSZV Tuning Klub a nagysikerű Hungária zenekar slágeréhez fog visszanyúlni, ám ezúttal a léc alatt nem embereknek kell majd átbújni, hanem a porrá ültetett tuning autók szállnak egymással harcba. Az Autó-Limbó első alkalommal fog debütálni hazánkban, és igazi mókás programnak ígérkezik. Itt a „csalás” elfogadott, hisz ha egy autó nem rendelkezik állítható magasságú futóművel, akkor bevethetőek egyéb praktikák. Leeresztett kerék, fél-tucatnyi vendég a hátsó ülésen, csomagtartóba rejtett fél téglák, meg ami eszükbe jut majd a leleményes magyar srácoknak és lányoknak. Aki pedig a buli zenére táncra perdülne annak a Fusion Dance bemutatója fog instrukciókat adni, ami egészségmegőrzésnek sem utolsó testmozgást ígér.

Május 1-én tehát egy igazi családi program vár mindenkire Kecskeméten. A Budapestről és az egyéb városból érkezők a központba érve nyugodtan menjenek a V8-as, turbós hangok és a gumicsikorgás irányába, mert a város ettől lesz majd hangos.

Bővebb információ: www.drifting.hu

Szólj hozzá!

Címkék: video drift általános driftgp


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr924470280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása