driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.07.18. 22:52 Leslie_

projekt:V - falazunk

 Kész a tűzfal. Miután beraktuk a motort és belemezeltük a tűzfalat, kirázott a hideg. Negatív értelemben, annyira csúnya volt az eredeti kivágott rész újrahegesztve. Persze nem is rólunk lenne szó, ha nem vágtunk volna szét egy Sierrát nem sokkal később, így már meg is volt a színben ugyan nem, de egyébként passzoló darab.

Egyszerűnek hangzik és látszik, de közel sem az. A gyári lemezek ezzel az 5 centis eltolással bizony elég messze kerültek egymástól és van mit pótolni hogy ki is nézzen valahogy.

Fontos volt, hogy mind kívül, mind belül vissza tudjuk szerelni a gyári fűtésrendszer elemeit. Bár a szélvédő fűtőszálas, mégis jobb ha a levegőt is meg tudjuk mozgatni, pláne a hűtővizet.

Bár ennyit nem kellett volna módosítani a motor miatt, sem a váltóharang miatt, azonban mind a motortér szellőztetése, mind a szerelhetőség szempontjából jobb így. Mindössze a gázpedálon kell valamennyit módosítani és a műszerfal alatt marad kevesebb hely a fűtésbox miatt.

Majdnem írtam, hogy itt tartunk most... de nem :)

Szólj hozzá!

Címkék: általános sierra zsoma


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr383078571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása