driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.05.03. 10:00 Zora242

Drift edzés szombaton!

Fontos állomáshoz érkezik a DriftGP Hungary kiírásában zajló Hell Országos Drift Bajnokság. A versenyzők május 7-én készülhetnek fel ugyanis a soron következő máriapócsi bajnoki futamra. A tököli "kockán" kirakott pálya azonban nem a RabócsiRing híres nyomvonala lesz, hiszen azt a profi pilóták lassan fél kézzel is simán abszolválják. A szervezők ezúttal már a júniusi esti futamra készülnek, legalább is a pályát illetően. Itt kerül majd tesztelésre, hogy az újabb 1:1-ben lemodellezett pálya mennyire jön be a versenyzőknek és persze a nézőknek. Egy biztos a felkelő nap országában már bevált és igen látványos páros csatákra számíthatunk.

És persze ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a Gymkhana versenyzőknek, azaz a gymkhanautáknak is készülni kell, hiszen május 15-én Magyarországon a szinkronpályás Gymkhana verseny premiere lesz! Mindez azt jelenti, hogy igen népes versenyzői táborra számíthatunk május 7-én szombaton a tököli repülőtéren!

Regisztráció versenyzőknek: http://www.drifting.hu/jelentkezesedzesre

Edzés díj:
13.000,- Ft (előre utalás esetén)
16.000,- Ft (helyszínen)

Nézői belépő: 900,- Ft
A rendezvény 10 éves korig ingyenesen látogatható!

Megközelítés (Tököli reptér II. kapu):
Gyalogosan: Budapestről a Vágóhídtól fél óránként induló ráckevei HÉV-vel Tököl állomásig, majd onnan menetrend szerint közlekedő autóbusszal. Vagy Csepelről (Koltoi A. u.) átszállás nélkül az óránként induló Volánbusz járattal Tököl-Bíróház megállóig.

Gépjárművel: az M0-ás körgyűrűn a Halásztelki leágazásnál kell letérni, majd onnan Szigethalmon át Tökölig.

Szólj hozzá!

Címkék: edzés driftgp


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr92872346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása