driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2010.06.16. 09:20 Ádik

Vakmenet a győzelemért 2/1

Így is fogalmazhatunk, ha a hétvégi edzés/verseny végkifejletét ismerjük....bár itthon ücsörögve már nem is tűnik olyan rémisztőnek. No de hogy is lett a vizesborogatásos hőségből éjszakai (h)idegrázás:

Átlagos péntek reggelnek indult, megtömtem Zotya Scorpioját 20 gumival, és már kint is voltunk Tökölön. Lassan mindenki megjött, az edzés viszont csak 11 körül kezdődött, de legalább már nem fáztunk, volt vagy 36fok árnyékban. Extraként Nikinek sikerült egy WC-t is kierőltetni a nyájas szervezőségtől :D. GumisPeti barátunk gumizott, és lassacskán felküzdöttük magunkat a pályára: Kigyorsítás 1-2-3, 130-140 körül egy közepes Úthiba után balra pöccintéssel indult a menet, 2-3 pattogás a hullámokon és már lehettett is parkettázni, hogy végigérjen az ember a hátsó szűkebb részre. Egész jól tanulható volt a pálya, délutánra (3.-4. felmenés) már Tsuisot is próbáltunk Nikivel, Jatis is fűzte a kutyacsont elejűvel majd Laky is csatlakozott hozzán egy délelőtti szervószivattyú csere után. Grózi, Aticar is nyomatta ezerrel, bár velük keveset találkoztam a pályán. Estére az erőnk, vizünk eléggé megcsappant, úgyhogy szünetet tartva Laci felapplikálta az új üvegszál motorháztetőmet.

Emígyen kergetőztünk:

                        Másnapra címlapfotó lettem :D

Szólj hozzá!

Címkék: nissan általános csapat ádi drift általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr952082229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása