driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.10.18. 08:35 Leslie_

Szabyk Fiesta - ééérdekes

 Élőben még nem nagyon láttam ilyet, de tetszik. Fotók és méretezések alapján dolgoztam, így műszakilag rendben vagyunk, csak épp a látvány újszerű. A futómű adta magát, a merevítések is, a csatlakozási pontok is kézenfekvőek voltak. A G szemek még így is adnak elég mozgásteret mind a futóműnek, mind a hátsó traktusnak. 

3 komment

Címkék: általános szabyk


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr31457090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eprompixel 2009.10.18. 09:17:33

Egy elsőkerekes autónak minek kitámasztó kerék ?

adyz (törölt) 2009.10.18. 09:57:16

@eprompixel: Bennem is ez a kerdes merult fel.

"Oti" - Gábor · http://www.melygararazs-street.hu 2009.10.18. 15:11:59

@eprompixel:
mikor az autó megindul előre, mint a barom, akkor a tehetetlenség következtében a súly hátra torlódik. Azért kell a kitámasztás, hogy a lendületet ne törje meg a terhelés változása- mint a libikóka, úgy viselkedik az autó-. Ugymond stabilizálja a kitámasztó, és így az első kerék tudja vinni tovább a gépet. A minnél jobb tapadás érdekében kell. De ez a rajtolásnál érdekes első kerekes gépeknél ....
süti beállítások módosítása