driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.07.26. 11:40 Leslie_

Amiről lemaradtunk - Wembley Street Drift

 Sajnos az élet úgy hozta, hogy nem tudtunk elmenni a megmérettetésre. Pedig Laky és jómagam is megtettünk, amit csak tudtunk. Szponzorokat kerestünk (nekik itt is köszönjük a felajánlásokat) és találtunk is, szabit intéztünk, útlevelet csináltattunk dupla pénzért, autómentőt szereztünk (köszi Szommer Gabi) és Laky a kocsira is költött, fordított jócskán. Ám az élet nem akart kiengedni minket. Nekem problémás volt a csütörtöki szabadság, hisz új a munkahelyem, Lakynak a vihar miatt bejött a napi munkáinak többszöröse (üveges) a kocsi átalakítása nem lett kész időben és még az autómentőt sem volt idő felszerelni az új fékekkel. Szóval minden ellenünk, ilyenkor kell sóhajtani egyet és lemondani róla. Ami ennyire nem akar menni, azt nem szabad erőltetni. Legközelebb ott leszünk, ez biztos.

És egy kis jó hír is a végére: a következő forduló Silverstone-ban lesz, ami egy sokkal komolyabb pálya. Bár London és a Wembley nagy durranás, ezt aláírom, azért a képeket és a videót látva a pálya mégsem tetszik annyira. Ez "csak" a stadion parkolója és Londonból kb semmit nem láttunk volna, csak kb annyit, mint az az F1 rajongó aki a nulláson megy Mogyoródra. Ehhez képest Silverstone szebb, jobb, tempósabb, komolyabb az infrastruktúrája és legendásabb is. Ha választani kell, egyértelmű a döntés, de nekünk erre már nem is kell gondoljunk, csak arra, hogy összejöjjön.

Addig is nézzük ezt az amatőr felvételt:

 

Szólj hozzá!

Címkék: video edzés verseny bmw nissan europe drift általános lakyboy


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr841268939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása