driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.11.17. 19:47 Leslie_

projekt: Cobra bukócső

 A történet eleje ismert, Jatis hozta be az országba a "majdnemkobra" mustangot, azaz a 2004-es GT-t. Csodaszép királykék metál, és Cobra futómű van alatta. Igaz, sérülten, ahogy az egész autó meg volt ütve rendesen. A bal eleje és alja akkorát kapott, hogy nem lehetett kinyomni a kuplungpedált. Sok állás után dűlőre jutott a dolog, belekezdtünk az autóba. 

Első lépésként szétszedtük, majd húzatópadra került és helyre lett igazítva. Mivel ezek a munkák még folyamatban vannak, ugorjunk kicsit az időben és nézzük, hogyan lett az autóban bukócső.

Már a főkapu lehajtása sem volt egyszerű, olyan ívek vannak a kocsiban, amiket nehéz követni. Ilyenkor keresni kell egy ideális ívet :)

Már füstöl is a kocsi... na nem a gumi, a doblemez.

Hátra egyenes csövek mennek, ezekkel még elbánik az ember egyedül is. Abból az átlóból nemsokára kereszt lesz.

A tetőnél az úgynevezett "HALO" kialakítást szoktuk alkalmazni, ezzel pontosabban tudok dolgozni, én legalábbis. Orsi segít :) Na jó, ezt érthetően meg kellett örökítenie, de innentől kezdve már össze is piszkolta a munkásruhát, tartott, jelölt, támasztott, fogott.

Kérésre a tetőbe is tettünk merevítést, ez sem marad átló. A félelmetes bukaresti karambol után nem akarunk spórolni a csővel.

 

Itt már komplexebb a látvány.

Az oldalmerevítéseket majd később tesszük be, amíg sokat kell a kocsiban ki-be mászkálni, csak útban lenne. Na jöjjenek a hiányzó alkatrészek!

 

Szólj hozzá!

Címkék: mustang általános leslie bukócső jatis


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr103390694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása