driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.03.22. 19:03 Leslie_

Utánpótlás

Aki ismeri a Levota családot, az tudja, ki is Dani. Sanyika 9 éves öccse, aki ugye a városi legendák szerint már kettétört egy ladát a tanyavilágban :) A depóban is ismerik, többször rendezgette Sanyi versenyautóját vagy a szervizautókat, már amelyikből kilát.

A család lakása telis-tele van kupákkal, amiket főleg Sanyi nyert. Megszámlálhatatlan mennyiségben, azonban pár tucatnyit Dani hozott haza és nem matchbox-okat tologatott a homokozóban. A báty BMW-jét elég nehéz vezetni és nem is épp egy 130cm-es emberkére van méretezve. Épp ezért van a kertben egy Lada is, amin a testvérpár már dolgozott egy keveset és Dani rendszeresen kőrözget is vele. A biztonság azonban mindenek előtt, így kérdezett meg "öreg"Sanyi, becsövezném-e a Ladát nekik. Mivel épp a terveim között van Rozinante bukócsövének megcsinálása, meg is egyeztünk a megvalósításban. Aztán jött egy barát telefonja, Csepelen áll egy 3 ajtós Sierra, kompletten, nem vészes állapotban és szó szerint a méhtelep lesz a következő és utolsó állomása kocsi életútjában. 30.000Ft az ára, meg kell nézni. Egyeztettem Levóékkal, pénz a zsebünkben, tréler a vonóhorgon és mivel úgyis volt a város déli részén dolgunk, hát nézzük meg.

Elsőre nem volt szép és másodikra sem. A motor 1.8 karburátor, a vált 4 sebességes de rohadásnak szinte nyoma is alig. A fénye valaha piros volt, most fakó de nagyon. Be sem indult, ellenben komplett gázszett egy teli tartállyal a bónusz. Kis huzavona után megalkudtunk 22.000Ft-ban, trélerre fel és uccu haza, lesz ami lesz. Hazafelé még beugrottunk Jatishoz, kaptunk tőle még 2 fajta gyújtást, neki legalább van cucca Pintohoz. Nem sokat tudtunk vele foglalkozni eddig, de szombaton már beröffent Z0tya segítségével. Amíg mi kerestük a lelkét, Sanyika és Dani szétkapták a belsejét. Ami kiszedhető, azt ki is szedték, a karosszéria pedig nem okozott csalódást, belülről sem találtunk sok hibát rajta. Egyenlőre ennyi, legyen benne sok örömöd Dani!

5 komment

Címkék: általános sierra l evo


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr401017592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crix 2009.03.22. 20:17:52

Hát elég csótányul nézett, ki ahogy ott megláttam :) De gratu az új szerzeményhez. Sok öröm legyen benne. Cosworth lesz?

off

de a kapod ngyon ottvan :)

on

Süni25 · http://www.eakft.hu 2009.03.22. 21:53:20

A pöcsöm ! Én meg hónapokig kerestem MK1 3 ajtóst ..... :S

Azt ne mondd, hogy van papírja, mert menten tökön lövöm magam !!

Süni25 · http://www.eakft.hu 2009.03.22. 21:54:08

Kérlek, mondd, hogy nem repedésmentes a műszerfala !!

Leslie_ · http://driftgarage.blog.hu 2009.03.22. 22:32:11

már nincs papírja és repedezett a műszerfala :)

zalkapone 2009.03.23. 20:39:02

@Leslie_:

Kedves Tőled, hogy megkíméled a lelkét! :-)
süti beállítások módosítása