driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.01.12. 22:24 Leslie_

Murphy - Leslie 2:2

Nem gondoltam volna, hogy a tegnapi bejegyzést már ma kiegészíthetem. A féltengelyprobléma előtt már felfigyeltem egy rezonanciára a motor felől. Ma ez erősödött, a balos motortartó bakra tippeltem. Hazaérve felálltam az emelőre és megnéztem amit már tudtam, a bal oldali motortartó bak feladta a harcot. Hozzátenném, ez az RS eredeti alkatrésze... volt.

Nemrég megfordult a kezemben ilyen cucc, de emlékeim szerint az az egyik "kidobott" autóban maradt. Az Orion kiszerelt bakja más, egy esélyt adtam neki, de nem passzolt. A hátam közepére sem hiányzott, de tudtam, hogy a Z0tya által tegnap hozott 1.8 zetecben pont a megfelelő van. Sóhajtottam egyet, Orsival kilöktük az egyik pirosat és betoltuk a másikat. Na ekkor sóhajtottam egyet újra és rávettem magam, hogy ne csak a bakot hanem a komplett hajtóművet kiszereljem. Persze ahogy nekiálltam, csörgött is a telefonom. Papi hívott, hogy a már korábban megbeszélt hűtőcsere egy Scorpion mégis aktuális, most indulnának Szigethalomról. Kicsit megijesztettem, amikor mondtam neki hogy épp mibe fogok bele, de nem saccoltam rosszul. 1 óra sem telt el, már újra az Orion állt a garázsban és szereltem befelé a bakot az RS motorra. Előtte persze azért bemutattam őket egymásnak.

A Bal be is szólt a Jobbnak: -Hogy nézel ki, mit lazázól, asszed jobb vagy? Nézz magadra tongyó, kilóg a ....

Nem szép dolog ijesztgetni és plusz munkát csinálni nekem, van dolgom így is épp elég. Mi lesz a következő?

  • A váltó?
  • A bal féltengely?
  • A jobb féltengely újra?
  • A kipufogó? (sanszos mert beteges)
  • A fáradó kuplung?
  • Az első futómű szilentjei, gömbfejei?
  • ...???

Tehát így állunk, 2 magas labda, 2 lecsapás. Ami elromolhat, az megjavítható. Kérdés tudom-e tartani az iramot?

3 komment

Címkék: általános escort


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr8873827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jatis · http://pfbgarage.blog.hu 2009.01.13. 02:05:23

A hétvégén épp egy ilyen bakot rugdostam a garázsban, mikor beszélgettünk.
:))))
süti beállítások módosítása