driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2008.04.21. 22:19 Leslie_

Ford Majális

Tisztelt Ford tulajdonosok és rajongók!

2006-ban elindult valami, amit akkor a szervezők "Ford Majális" névre kereszteltek. Akkor még senki nem sejtette, hogy mi is lesz ebből az évek folyamán. Ennek az összefogásnak az eredménye, hogy a 2006-ban elindult rendezvénynek lett folytatása, és 2007-ben meghirdethettük és lebonyolíthattuk a II. Ford Majálist is. Ezek után szinte kötelezőnek mondható hogy 2008-ban is legyen ilyen esemény.

Sokan dolgoztak azon, hogy ez megvalósulhasson és ennek kapcsán örömmel jelenthetjük be hogy a III. Ford Majális 2008. május 24-én megrendezésre kerül. A helyszín a tavalyról már ismert Tököli reptér.

Mivel már 2006-ban és 2007-ben is közel 500 autó és 1000 ember vett részt a Majálison, így ebben is évben is hasonló látogatottságra számítunk. Tudjuk hogy ennyi embernek nagyon nehéz megfelelni, de az elmúlt két év tapasztalatai alapján igyekszünk ennek eleget tenni.

Idén is lesz profi gyorsulás, szlalom, autós szépségverseny, "legmesszebbről jött autó" verseny, illetve tombola. A programok kialakításánál igyekeztünk figyelembe venni az egyes klubok, látogatók igényeit, így a szlalom program némileg átalakult. Két egymástól teljesen független versenyt hirdetünk meg: az egyik a már jól ismert verzió amit elnevezhetünk "SlalomHard"-nak, a másik lényegesen lassabb tempójú, inkább ügyességi versenynek mondható. A megkülönböztetés kedvéért a mi olvasatunkban a "SlalomLight" nevet kapta.

Az elmúlt évekből okulva szeretnénk sokkal nagyobb hangsúlyt fektetni a büfére, az étkezi lehetőségre, és bizony ezen a területen van mit erősítenünk.

Természetesen idén is lesznek részvételi jegyek amik a honlapról letölthetőek lesznek. 2007-ben bevált, hogy a látogatók előre kitölthették ezt és ezáltal a beléptetést sokkal gyorsabban tudtuk lebonyolítani. Ezt idén is így tervezzük.

Mivel több program, több helyszínen, egymással párhuzamosa zajlik, ezért a belépéskor mindenki kap egy programfüzetet, hogy tájékozódni tudjon az egyes helyszínekről és időpontokról. Mindezek mellett természetesen az idén is lesz információs sátor, ahol mindenben állunk rendekezésetekre.

Reméljük a kissé hosszúra nyúlt beharangozó kellőképpen felkeltette mindenki érdeklődését, és jelenlétetekkel emelitek majd a III. Ford Majális fényét!

forrás: www.fordmajalis.hu

Szólj hozzá!

Címkék: általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr61436209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása