driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2008.03.14. 23:57 Leslie_

Belégzés, tart, kilégzés, megkönnyebbül :)

Nos kezdődik a szezon! Holnap hajnalban indulunk, összeszedünk minden szükséges elemet és csinálunk egy jó kis edzést a tököli reptér ismerős aszfaltján. Van aki még kocsit szerel, mi ezt szokásunktól eltérően már 7 körül abbahagytuk, Ádi Cosworth-ja edzésképes, több autó talpon nincs. Persze még a hajrában volt egy hátramenet hiányunk a hibás váltókar miatt, majd miután egyesével cseréltük a tömítéseket és bilincseket, már a benzin is a csőben maradt a tanktól a motorig. Próbakör nagy dirrel-dúrral, szó szerint, mert a kardán felfüggesztő csapágy nem kívánt tovább együttműködni velünk. Itt is köszönet az Autó FORDul Kft-nek a gyors segítségért és a túlóráért az emelőjükön.
Volt még egy kazalnyi probléma, amiket már el is felejtettünk, és lesz is még, csak ne holnap...
Jut eszembe, a motor még csak 5, 5 és fél hengerrel üzemel, benyálasodtak a gyertyák, reggel még vár egy ki-pucol-be a csapatra.
Akik nem tudták volna, az MDSZ edzéseire a Driftgarázs adja a hátteret, a szervezés nagy részét és a lebonyolítást is, így a munka párunknak még csak most kezdődik illetve abba sem marad. Ehhez jött most pluszként a pályabírói képzés amit Wukival (Kiss Gabi) dolgoztunk kis és reméljük szakmailag nagyon jó csapatot építhetünk a jelenlegi és a jelentkezett emberekből.
Nah, megyek is, alszom 5 órát :)

1 bárány
2 bárány
3 báránnyyyy
4 bá.....

...zzz...
 

5 komment

Címkék: általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr83381583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ommm 2008.03.15. 00:01:22

sok sikert Hölgyeim és Uraim. számoljatok be! lélekben veletek vagyok.

Leslie_ · http://driftgarage.blog.hu 2008.03.15. 00:02:37

tessék beszámolok:

3
2
1
rajt!

:D:D:D

ommm 2008.03.15. 03:05:03

na várj csak! még számolunk :D

ommm 2008.03.16. 13:16:39

na milyen volt? hogy sikerült?
süti beállítások módosítása