driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.01.07. 22:32 Leslie_

projekt:Z - "állunk!"

Nemrég ígértem a Hangyász fotója alatt, hogy bővebben is írok. Ezt nem most tartom be, de ha már Karotta talált valahol egy telefonnál komolyabb fotómasinát, dolgozzuk meg magunkat. Főleg, hogy közben a Z hátulja is kezd összeállni, behegesztettem a tornyokat. Igen, most már a saját gólyalábain áll!

Előre bekerültek a 3 napos Sierrában letesztelt hibrid gólyalábak, amik a következő alkatrészekből állnak. A driftworks szanaszét állítható rugóstagjait egy kis trükkel behelyeztük egy cosworth scorpio csonkállványba. Alul szintén egy kis munka, és már csatlakozik is a driftworks S13 lengőkarokba, igaz a Skyline-S14 közdarabokkal. Ezek miatt itt már az állítható lengőkarokat és kitámasztókat használtam.

A csonkállványokban még az eredeti scorpio kerékagyak vannak, de nemsokára ezt is átalakítom az S13-ból származó 300ZX fékekhez és 4x114.3 lyukosztáshoz. A hátsó részen sikerült kiszámolni a megfelelő magasságot, jelenleg egy középállásban van a gátló, innen lejjeb és feljebb is lehet emelni összesen kb 10cm-es tartományban.

Megint segítségünkre volt a gagyinak titulált toronymerevítő, a kertben álló SX-ekről levehettük a pontos pozíciót és a korábban kivágott tornyok rácsavarozásával már a kezünkben is volt a hátsó futómű... persze a levegőben. Sokkal könnyebb így méretezni bármit is, de ettől még ez sem ment gyorsan. Így állunk most... szó szerint.

3 komment

Címkék: z általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr502568548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attis10 · http://auto-matchbox.blog.hu/ 2011.01.08. 15:51:48

így is bitang, de azokkal a szélesítésekkel nagyon állat lesz

Addorjan_ 2011.01.11. 13:35:49

Jól "álltok".
Tolhatnál több/sűrűbb infót az építésről!
süti beállítások módosítása