driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.07.16. 11:47 Leslie_

Szezon van... KOE volt.

 Igen, ez egyfajta mentegetőzés is részemről, bár nem egyedül az én felelősségem a blog fenntartása. Sűrűek a hétköznapok, még sűrűbbek a hétvégék és bizony épp elég felkészülni rájuk, aztán már csak a híreket összeszedni róluk, nemhogy még sajátokat gyártani. 

Közben persze dolgozunk is, külön külön állandóan, együtt elég sokszor, versenyeken meg mintha kötelező lenne. Épülnek az autók szerte a műhelyekben, van ami vándorol, van ami egy helyben halad, van ami úgy sem. A saját portámon söprögetve a következőkkel tartozom nektek:

Zsoma és a Sierra 5.0 megállt, mert várjuk a megrendelt alkatrészeket a tenderen túlról. Akkor szépen felkerül az azóta elkészült kuplung, befejezzük a kipufogó jobb oldalát és ha a drótok is úgy akarják, nyerítésre késztetjük a ménest. a "csinosítgatás" majd Jatisékra marad és a szezon végére talán edzésekre is kijuthat.

Tééé Racing-Shop Sierrája lassan üzemkész, rajtam már nem nagyon múlik, de most a műhelybe sem fér, "fenn akadt" egy kocsi az emelőn :)

Tartozunk egy vallomással, VikiDee a Skyline után egy valósághűbb projektbe vágott amit még be sem mutattunk rendesen. Persze egy Sierra, de egy újabb motorikus megoldással, köreinkben ilyen még nem valósult meg, meglátjuk most mire jutunk és majdnem kész verzióval.

Na és persze a Hangyász. Amióta visszajött az OT-ről, sokat haladtunk vele. Két kisebb munka között mindig a műhelyben van és be sem kerül más, amíg egy adott folyamat nincs kész. Egyfolytában sajnos nem tudunk vele dolgozni, de a jelenlegi állás szerint a jövő héten kész a kocsi a lemezek alatt az elejét leszámítva. Mert hogy azt meg közben teljesen újra is terveztük, pár új megoldás miatt. 

Szóval tartozunk nektek rendesen, beszámolókkal, építésekkel, képekkel. 

Jajjnekünk :)

Addig is nézzétek meg, hogyan szerepeltünk a KOE 4ik futamán:

 

 

King of Europe - Hungary - Máriapócs - 2011-07-09 - TOP 32 from Red Crab Films on Vimeo.

Szólj hozzá!

Címkék: video verseny z általános sierra leslie vikidee pfb jatis zsoma racingshop


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr953071896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása