driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.05.30. 10:00 Zora242

Lóerők Éjszakája nyereményjáték!

Június 11-én nyáresti autós buli veszi kezdetét 17 órától a tököli reptéren! A Hell Országos Drift Bajnokság Pro Liga 3. futama következik és a gyorsulás szerelmesei is próbára tehetik magukat a GyorsulásiFutam kivilágított pályáján. A DriftGP Hungary kiírásában lévő eseményen rengeteg betétprogram szerepel az esti menüben. A kóstolóhoz pedig akár ingyen is hozzájuthat bárki!



Mit kell tenned ehhez? Semmi különöset, mindössze annyit, hogy legyen kedvenced a DriftGP Hungary Facebook oldala és oszd meg a haverokkal, barátnőkkel vagy akár a nagyival hogy hova lesz a menet június 11-én.

Június 9-én 3 db páros belépőt sorsolunk azok között akik kedvelik a DriftGP-t és üzenőfalukon megtalálható az esemény. (A szerencsés nyertesektől e-mail-ben fogjuk kérni az üzenőfalról készített PrintScreen képet, ahol megtalálható a rendezvény eseménybejegyzése!)

Szólj hozzá!

Címkék: játék verseny


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr522942054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása