driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.05.19. 18:00 Zora242

Halál vagy győzelem - harc a Federal különdíjért!

A szombati Hell Drift OB Pro Liga futamán a FederalTire jóvoltából újra külön díjban részesül a nap legdurvább tsuiso (páros) csatája és annak egyik résztvevője. Mint tudjuk nem feltétlen kell megnyerni a párviadalt, épp ezért egy balul elsült kezdés után sem érdemes feladni a következő menetet!

A hazai abroncs forgalmazók közül a Federal elsőként szállt be ilyen jellegű támogatással a drift versenyek és köztük a DriftGP Hungary által kiírt rendezvények során. Mindenképpen üdítő jelenség ez, hiszen a verseny különdíja nem más mint két vadonat új drift specifikus gumi a győztes autójára szabva. Az új gumik a profi versenyek lassan elengedhetetlen kelléke és nem véletlen talán az sem, hogy a drift versenyzők nagy többsége a FederaTire márka mellett tette le voksát. Ár érték arányban ugyanis jelenleg ez a legkedvezőbb választás a piacon.

És persze ne felejtsük azt sem, hogy a Motorsport Tire Kft. és hivatalos viszonteladó partnere a driftgumi.hu nem csak verseny abroncsokat forgalmaz! Kínálatukban megtalálhatják azok is a számításukat aki az utcán szereti kiélezni autójuk teljesítményét. A különleges sportos tulajdonságok mellett természetesen a komfortérzetből sem kell alább hagynunk, egyszóval aki gumi vásárláson gondolkozik érdemes első körben itt keresgélni: www.federaltire.hu; www.driftgumi.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr182916733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása