driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.05.10. 16:56 Orsika_

Gymkhanauták faggatása: Bauer Bence

Íme a legfiatalabb Gymkhanauta: Bauer Bence! Mindössze 15éves de nagyon jól terelgeti a kocsit a pályán! Ismét egy fiatal tehetség, akit szintén láthatunk a hétvégi Gymkhana futamon!

http://www.photowheel.hu/cache/gymkhana_duel_practice_01_photowheelhu_02713040048711304004871_thumb_medium535_354.jpg

Orsika: Te vagy a legfiatalabb Gymkhanauta! Mennyire érzed magad jól ebben a közösségben? Szerinted máshogy állnak hozzád a korod miatt vagy versenyzésben ez nem számít?

Bence: Sok pozitív visszajelzést kapok mindenkitől minél több versenyre járok annál jobban kezdem megismerni ezeket a nagyon kedves embereket, a második gondolatodra pedig, igen egy kicsit máshogy állnak hozzám ami szerintem teljesen érthető és nem is baj hiszen én vagyok a legfiatalabb de sok biztatást kapok tőlük.

Orsika: Miért fogott meg a Gymkhana? Mi tetszik benne?
 
Bence: A Gymkhana szerintem az egyik legtöbb koncentrációt igénylő sportág az autó minden pontját nagyon kell érezni nekem a kihívás miatt tetszik, legjobban a centrifuga tetszik mivel itt tényleg centimétereken múlik a dolog.
 
Orsika: Az autódról mit kell tudni?
 
 http://photowheel.hu/images/stories/galeriak/2011/gym01_1024/gymkhana01_2011_020.jpg
 

Bence: Jelenleg egy Mercedes 190-es autóm van most 2.3-as motor hajtja de már készülünk egy 2.8-as 24 szelepes motort belerakni,amiben a kedvesó szponzorom a Jármûvész kft fog segíteni  az autó futómûve már teljesen átalakított most speciális gátlók és mûanyag szilentek vannak benne. Az autóra most tervezünk szélesítéseket is.

 
Orsika: Mi a célod idén a Gymkhana bajnokságban?
 
Bence: Az idei Gymkhanaban szeretnék az amatőr kategóriában a Top 3-ba bekerülni ez nekem már egy nagy előre lépés lenne

Orsika: Kit tartasz nagyon nagy ellenfélnek?
 
Bence: Mivel még nem voltam igazi Gymkhana Versenyen csak a Hungexpón így igazából nem tudom hogy kitől illetve kiktől kell tartanom, de az biztos ,hogy az unokatestvéremtől Ámon Olivértől tartanom kell.
 
Én nagyon várom, hogy lássam Bencét élesben is a többi versenyzővel együtt! Kíváncsi lennék egy unokatestvérek közti csatára is! :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: verseny általános gymkhana


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr972890200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása