driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.04.27. 22:10 Leslie_

projekt:V - 90 fokban

 Bizony, előkerült néhány elfeledett alkatrész, néhány félretett terv. A hengerszög 90 fok, aki járatos a V motorok világában, annak ismerős lehet a varázslatos 8. A korábbi Mustang 5 literes erőműve már régóta kering a baráti körben, majd legutóbb Zsománál landolt. A másik fő egység a bódé, ami pedig hozzám tartozott és egyszer már majdnem megépült egy Cosworth YB turbóval. Aztán a finisben mégis megállt a dolog, már nem is emlékszem miért.

Zsoma már egy ideje tervezgette a kocsi megépítését, de az alkatrészek beszerzése és elaprózása kicsit hátráltatta a projektet. Most érkezett el az idő, hogy nagyobb lépéseket tegyünk az ügyben, amik ugyan még nem a pályára vezetnek, de közelednek ahhoz a végkifejlethez. 

A munkát persze már elkezdtük ebben az esetben is, fotók is vannak és már megint kis késéssel írok, mert így adta ki :) A műhelyben már egyébként a Hangyász áll, nemsokára folytatódik az a történet is.

csumi :)

Szólj hozzá!

Címkék: mustang általános sierra leslie pfb zsoma


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr822860693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása