driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.04.27. 13:40 Zora242

Képernyőn - Hell Drift OB nyitófutam

A DriftGP Hungary által kiírt Hell Drift OB nyitófutama komoly publicitást kapott a hazai TV csatornák kínálatai között! Közvetlen a verseny után kedden a Sprotklub-on a Grand Prix magazinban a képi összefoglaló mellett Nagy Ádám a verseny győztese nyilatkozott mintegy 20 percen keresztül. Az adást még két alkalommal tűzték műsorra és a HálózatTV is sugározta három alkalommal ismétlésként.

(Sajnos internetes forrást egyelőre nem találtunk, de ha valaki tud ilyet akkor azt szívesen publikálnánk mi is!)

A hétvégén sem maradtak drift nélkül a sportágért rajongók és remélhetőleg az RTL-Klub-nak hála több olyan néző számára is eljuttatjuk majd a jövőben ezt a remek autósport szakágat, akik eddig még nem találkoztak vele. Az Autómánia magazinban egy rövid, de minden lényeget megragadó összefoglaló került műsorba, amit még további ismétlések követnek ezen a héten. Az adást a csatorna sport tesója a Sportklub is átveszi természetesen.



Vasárnap közvetlen a Forma1-es fanatikusoknak szóló műsor előtt a Magyar Autósport magazinnak szintén az egyik fő témája volt a Hell OB nyitófutama. A remek vágóképekkel és nyilatkozatokkal tele tűzdelt műsor talán az egyik legjobb, de mindenképpen az egyik leghosszabb kereskedelmi TV-s "drift műsor" volt az eddig sugárzott kínálatok között.



A rendezvényen a DigiSport is jelen volt, melynek operatőreinek borzasztóan megtetszett a DriftGP saját műsora. A kamerák tüzébe került versenyzők mellett Básti Péter a verseny Csehországból érkezett bírója, és Rozovics Tamás a DriftGP Hungary egyik média és marketing felelőse, a Magyar Drift Szövetség korábbi elnöke is nyilatkozott. Ezen felül ne feledjük, hogy a SportTV kínálatában a májusi Sportverda a DriftGP legfontosabb híreivel jelentkezik.

Szólj hozzá!

Címkék: tv verseny driftgp


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr622857364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása