driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.04.12. 15:30 Zora242

Képernyőn a DRIFT!

Nem ámítás nem csalás, a hazai TV csatornák kínálatában a drift sport rendszeres szereplő lesz idén! Igen szándékos a többes szám, mivel még arra is ügyeltünk, hogy ne egyetlen nyomógombról kopjon le kedvenc távirányítónkon a felfestés. De nézzük sorjában, hogy a DriftGP Hungary által kiírt versenyek kapcsán milyen kínálatból tudnak a sportért rajongók választani.



Az RTL-Klub - Autómánia a hazai és nemzetközi autósvilág hírei, újdonságai mellett idén minden Pro Liga futamáról hírt ad. majd Természetesen műsorba kerül még ezen felül a kiemelt jelentőséggel bíró drift rendezvények, mint például a július eleji nemzetközi King of Europe verseny. Az adás minden szombaton délben kezdődik, de ha netán lemaradnánk róla, akkor kedden vagy pénteken nézhetjük meg az ismétlést.

A száguldó cirkusz, azaz a Forma1 kétség kívül a legnézettebb autóverseny és szeretnénk, ha majd egyszer a sodródó cirkusz is hasonló figyelmet kapna. Bár a Forma1-et nem lehet kiszorítani, azonban a közvetítések előtt az RTL-Klub Tempó Autósport magazinban adásba fog kerülni minden pro verseny rövid összefoglalója a Hell jóvoltából!

A SportKlub-on vetített Grand Prix technikai sport magazin minden jelentősebb drift verseny előtt és után riportokkal, összefoglalókkal és stúdióbeszélgetésekkel jelentkezik. Az események főszereplőivel (versenyzőkkel, sportvezetőkkel) készült adásban mindig a legfrissebb eredmények és képanyagok kerülnek terítékre. A versenyek előtt és után kedd esténként 20:00-kor érdemes rátapadni a Sportklub logós képernyőre, mely műsort két alkalommal ismételnek a csatornán, heti háromszor pedig a HálózatTV-n.

A SportTV – Sportverda Magyarország első sportautó műsora nem egy szokványos autós műsor, ugyanis ebben a produkcióban kizárólag sportautók kapnak helyet. Az idei évben minden hónapban Tordai István és meghívott vendégének tolmácsolásában kaphatunk hírt a sportágról, melynek ismétlésére legutóbb 21 alkalommal került sor a Sport1, Sport2 és a SportM csatornákon. Nyár közepén egy exkluzív külön kiadás is tervbe van véve! Magyarország első külön álló drift műsora kerülne levetítésre, melynek alapja egy közös koprodukció a DriftGP és a Sportverda közreműködésével. Kizárólag tömény drift minimum 30 perc terjedelemben a Sport1, Sport2 és a SportM csatornán többszöri ismétléssel!



De ez még nem minden! A DriftGP Hungary korábbi ígéretének megfelelően nagy hangsúly fektet idén arra, hogy az eredményes pilóták sikerét és hírnevét ország-világ megismerhesse. A versenyzői karrier elősegítése miatt minden Pro verseny győztese gyakorolhatja a kamerák jelenlétét, ugyanis készülhet az exkluzív TV-s riportokra, és még autójának technikai bemutatására is sor kerülhet. Az RTL-Klub hasonló összeállításokat készít majd, mint Varga Tamás „Puci” Camaro bemutatója. A SportKlub - GrandPrix magazinban mindig a sikereket elért versenyzők szerepelnek, míg a Viasat6 és a Viasat3 csatornán a GigaMad autós műsorban Nagy Sanyi műsorvezető 10 alkalommal mutatja be az eredményes versenyzők autóinak technikai bemutatását egy bolondos szemüvegen át.

Természetesen a DriftGP szervezet lekötéseitől független megjelenésekkel is találkozhatunk, hiszen a közszolgálati csatornák és a helyi regionális TV-k is előszeretettel fognak várhatóan rendezvényeinkről hírt adni.

Műsoron jelenleg:

Sport1, Sport2, SportM – Sportverda / Hell Országos Drift Bajnokság + Gymkhana sportági bemutató (Vendég: Rozovics Tamás „Zora” – DriftGP Hungary)

SportKlub, HálózatTV - Grand Prix Magazin –  / Hell OB Pro Liga nyitófutam beharangozó (Vendég: Szántó Nikolett és Giltner Attila főszervező)

Szólj hozzá!

Címkék: tv driftgp


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr82819242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása