driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.03.06. 02:49 Leslie_

projekt:PS - A szentségtörés 3.rész

 Kész. Majdnem. Illetve végül is teljesen, de olyan sosincs :)

Főleg elektronikai problémákkal küszködtünk, amikben én sosem voltam és talán soha nem is leszek jó. De persze akadt baj a finisben nekünk is, itt egy konzol, ott egy furat, ez nem passzol etc etc...  és mivel példának okáért az üléseket nem tudtuk beszerelni, amíg villanyász Robi nem végzett a kábelrengeteggel, ezért addig ki sem derült, hogy nem jó az egyik üléskonzol. Közben kiderült, hogy nem működik a fordulatszámmérő, műszerfal újra szét. Bármennyit húztunk a kábelkorbácson, a bajuszkapcsolókig nem ért el a csatlakozójuk, 15 "madzag" 15 centi toldásért kiált.

Laky még volt olyan "aranyos" hogy a kéziféket is újra kalibrálta, ide is kellett egy újabb konzolt gyártani. Ezzel vége is lett a napomnak röpke fél órája. 1-2 dolgot leszámítva készen vagyunk, a Kazama PS13RB26 hivatalosan is balkormányossá vált.

Minden reményünk a holnapi kakucsringi edzésben, bár nagy elvárásaink nincsenek. Lakyval csak valamikor a délelőtt folyamán megyünk ki és gumival sem készül nagyon, kicsit tesztelni, ízlelgetni, szokni akarja az autót. Hisz mindössze másfél hónap és a tököli reptéren elindul számunkra is a drift szezon, "itt lesz amerika". Aki nem hiszi, majd meglátja :)

szunya... 

Szólj hozzá!

Címkék: edzés nissan általános leslie lakyboy


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr532714147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása