driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.02.09. 12:23 Leslie_

projekt:G - 8. nap

 Megint csúszásban. Na nem a munkával, az halad, csak ez most nem igazán a látványos része. Amit a képek mutattak, az közel sem a kész állapot, hiába látszott úgy. Az ívek alatt a szétvágott lemezeket tovább kell vagdalni, kipótolni, összehegeszteni és ez azért nem percekben mérhető. A bal első sárvédő is készen van és a jobb hátsó kerékjárat lemezelése is megvolt tegnap. Pepecselős munka, de ez is a feladat része. Közben meg az alkatrészbeszerzés is folyamatos, megjöttek a szilentek és nemsokára itt az új olajhűtő szett is. A Racing-Shop szállítja az üléseket, konzolokat és egyéb finomságokat is. Ezt a napot ezzel le is zárom, fotóznom sem volt érdemes de le is merült az akkumulátora, szóval ez is kilőve :)

Közben otthon is van kis haladás... de ennél fontosabb a kis Karotta érkezése, Sákovics Dia és Bazsó Gabi épp szülőkké váltak, ezúton is gratulálunk a jövevényhez, sok egészséget és boldogságot kívánunk!

Ma este frissülünk a 9-ik nappal, pápá. 

Szólj hozzá!

Címkék: általános sierra leslie gymkhana


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr952648933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása