driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.02.04. 22:47 Leslie_

projekt:G - 5. nap

 Kis extrával, de véget ért ez a nap is. Bakoltam a bukóketrecet és egy kis egyéb csőmunka volt, ahogy mondtam semmi látványos. Ezt tetézem azzal, hogy fotózni is elfelejtettem :)

De jött Jatis és megszüntette az akksitálcát, majd jött Zsoma és hozott egy gázlámpát. Jatis nekiugrott a zajszigetelő kátránylapok felszedésének, én meg csak hegesztettem amíg bírta a gép. Közben persze begurult egy-egy kocsi gumiszerelésre is, hisz ez mégiscsak a munkahelyem :) Holnap rádolgozunk még az esztétikára is, akkor már szívesebben fotózok is, ma be kell érnetek a szavakkal és abból sem túl sokkal. A hegesztést centiben lehet mérni, de beszélni róla nem.

Az viszont plusz, hogy elkészültek az üvegszálas elemek PlanB Petinél, úgyhogy munka után autózhattunk át a városon, hogy az utolsó centiig kihasználjuk az astra első ülések mögötti terét a lökössel és a géptetővel. Majd egy kis off, mivel Attila sokat segít nekem, most rajtam volt a sor és visszaadtam egy kicsit. Egy escort eleje és lámpái centikre voltak a gyári helyzetüktől, ezen próbáltam javítani úgy, se a motor sérülékeny alkatrészeit, se az ujjaimat ne tegyem használhatatlanná. Azaz a kocsi komplett volt, szerszám meg alig :)

De ezt is tudjuk, csók a család :)

Szólj hozzá!

Címkék: általános sierra leslie bukócső jatis gymkhana


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr102639618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása