driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.02.03. 15:11 Leslie_

projekt:G - 4/1

 Szusszanok. Ma nincs itt Jatis de nem is baj, elvagyok egyedül. Lassan haladok mert hiába a pajzs, már vibrál a szemem. Gyorsabban nem is tudnék, melegszik a hegesztő ekkora terhelésnél, ez nem egy milliós ipari masina. (CO hegesztőt is kérünk szponzorba, akutyafáját :)

A bukócső váza összeállt, most már a készre hegesztés megy. Ideiglenes bakolások kiszedve, a váz lebuktatva, így körbe tudom varrni a felső részeket is, amik miatt le szokták vágni a kocsik tetejét. A Hangyászé le is lett vágva, az kap műanyag tetőt de a Sierráé teljesen ép, nem dolgozunk feleslegesen fél napot pluszban. Ma szeretném be is fejezni és holnap már csak a bakolásokkal meg a lemezmunkákkal foglalkozni, illetve megcsinálni a hátsó íveket. Ha a héten fel tudom tenni a szélesítéseket, az szép eredmény lenne, de ne szaladjunk ennyire előre.

Vissza a bányába, csók anyu.

 

Szólj hozzá!

Címkék: általános sierra leslie bukócső gymkhana


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr922636024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása