driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.02.03. 10:45 Leslie_

projekt:G - 3. nap

 Üdv mindenkinek a 4.ik napon, amit a harmadik nap gyors beszámolójával kell kezdenünk. Látványos haladás nem volt, de most ez egy ilyen folyamat, ellenben elkezdtük a bukócsövet is. Takarítani, lecsiszolni, tisztítani kell a kasznit, elkezdeni kijavítani azt a kevés hibát is, ami van rajta.

A főkaput nagyon szorosan illesztettük, a pontos hajlításokért köszönettel tartozunk Ducza Laci kollégámnak, aki segített nekem. 

A tetőnél is szűken mentünk, hadd férjen el a bukósisak kényelmesen egy magasabb pilótán is. 

A hátsó letámasztást a tornyoknál össze kötöttük, angoloktól átvett szokás szerint a difit tartó keresztmerevítővel is.

Itt tartunk jelenleg, a kocsiba tuszkolt hosszabb csövek elfogytak, ma reggel hoztam otthonról már nagyjából méretre vágott darabokat, folytatjuk a munkát. 

Közben egy tegnap esti megbeszélésen összehoztam a kocsi tulaját Vajland "részingsopp" Tomival és mindjárt meg is állapodtak egy kis cserebizniszben. Nemsokára érkeznek az ülések, a kormány és az övek, haladunk ahogy kell. Természetesen folyt. köv... 

1 komment

Címkék: nissan általános sierra leslie bukócső jatis gymkhana racingshop


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr1002635386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Süni25 · http://www.eakft.hu 2011.02.05. 08:47:23

Alkudjunk meg a Recarokra! :D
süti beállítások módosítása