driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.01.31. 09:26 Leslie_

projekt:G - a leleplezés

 A mai adag információ: a zöld Sierra, avagy a 3 napos projekt, még avagyabban a For-san lesz a Magyarországon idén debütáló sportág, a  www.gymkhana.hu reklám és bemutató autója. A főszervező Giltner Attila keresett meg minket még az ősz folyamán, partnereket keresve egyrészt a rendezvényekhez, másrészt a népszerűsítéshez. Az első verzió még Jatis autójának megvásárlása volt, majd amikor nálam járt Attila, kiszúrta az ott lapuló, erősen átalakult mk2-est, de végül több egyeztetés után a Sierra lett a befutó a jelenlegi konfigurációban, erős esztétikai feljavítással.

Az autó műszakilag már félkész, hisz stabilan üzemelt az elmúlt hónapokban. Sok megoldása elsőre is megtarthatóra sikerült, azonban a tákolt kipufogótól kezdve a gyorsan illesztett hűtők és csövezések hagynak némi kívánnivalót maguk után. Ezeket kell most rendbe tegyük, valamint a karosszériát feljavítsuk, kiszélesítsük. Bukócsövet is kap a drift nemzetközi szabályai szerint, könnyítjük és erősítjük ahol csak lehet. Készülőben a verseny rugós tagok, jönnek a verseny szilentek, műanyag alkatrészek. 

Nem kevés extrával is gyarapodik az autó, de ezekről majd folyamatosan, ahogy elérkezik az idejük. Fényképező feltöltve, kezdjünk bele!

 

2 komment

Címkék: nissan általános sierra gymkhana


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr912627102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg! 2011.01.31. 09:48:43

ezekre a dolgokra kinek van pénze ilyen gazdasági helyzet mellett?
csak a foglalkozása érdekel..

Leslie_ · http://driftgarage.blog.hu 2011.01.31. 12:03:47

@-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: rendezvényszervező, ha jól csinálja, csak akkor van pénze. mellesleg ez nem rali vagy pályaverseny... olcsóbb mint egy komoly zsiga :)
süti beállítások módosítása