driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.01.28. 17:41 Leslie_

projekt:G - az új élet

 A zöld Sierra eléggé leharcolt állapotban került már hozzám, de tette a dolgát, ment mert mennie kellett. Volt benne pár alkatrész, ami arra utalt, hogy amatőr driftautó szeretne lenni, de félbemaradtak a folyamatok pár gazdával ezelőtt. Én csak nyüstöltem a hétköznapokban, majd jött az agymenésünk Jatissal és 3 húzós nap alatt majdnem versenyautót faragtunk belőle. Többször, több pályán bebizonyította, hogy sikeres is lehetne a konfiguráció, de nem volt idő kiforrnia magát. Majd jött a tél és igazi hójáró lett belőle. Már a szétszedés gondolata keringett körülöttünk, amikor bejelentkezett A Megrendelő és elkezdtünk beszélgetni valamiféle kiállítási kocsiról, ami megállja a helyét a pályákon is. Az adott költségvetésbe ez épp belefért, így az üzlet meg is köttetett a napokban. Alkatrészeket vásároltam, rendeltem, kerestem és közben a Hangyászon tornázom, hogy az adott folyamat azon is befejeződjön az ígéret szerint.

Hogy előkészítsem a "terepet", itthon már nekikezdtem a kocsi bontásának, holnap reggeltől pedig a munkahelyemen folytatjuk a munkát. Előzetesként itt van pár kép, hogy emlékezzünk, miből is lesz a cserebogár:

 

 

Holnaptól folyamatosan frissítünk és fény derül még több részletre. Készüljetek!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: nissan általános sierra


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr772621431

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tervezz dekort a felvezetőautóra, nyerj Gymkhana belépőt (is) 2011.01.31. 00:38:11

A hvtm.hu most induló új, rendhagyó kihívásán a Gymkhana.hu felvezetőautójának dekorációját kell megtervezni. A dobogósokat díjazzuk, a legjobbat Zsukart meg is valósítja.Csak semmi tuning, a kasztnin egy módosítás engedélyezett, de az kötelező is: a t...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása