driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2011.01.23. 13:17 Leslie_

Hirtelen 21!

 Ennyi napunk lesz kivitelezni egy autót. Bár zömében sokkal több ideig tart egy kocsit szépen megépíteni, volt hogy sokkal gyorsabban is sikerült jót csinálni. Ezt a kettőt kell ötvözzük februárban, amikor új életre kel a 3 napos projektből ismerős zöld Ford Sierra. Mivel az autó üzemel, a figyelem központjába az esztétika kerül. A hamarosan bemutatkozó megrendelőnk olyan kiállítási tárgyat szeretne magáénak tudni, ami meg is valósítja amit a látványa ígér. Hogy hol és mikor debütál az autó, azt hamarosan megtudjátok, ahogy azt is, milyen sportágban fog szerepelni és ki fogja tekergetni a kormányát, taposni a pedálokat illetve rángatni a kéziféket.

A Sierra-t atomjaira szedjük és kijavítunk minden hibát. Eközben hozzáigazítjuk a széles futóműhöz és kerekekhez az idomait. Természetesen kap bukócsövet ikertestvérével a Hangyásszal. A rokonság onnan származtatható, hogy a Hangyász futóműve és alkatrészei ugyanabból a kocsiból származnak, ahonnan a Sierra motorja. Az érdekek ugyanott ütköznek ahol társulnak, A Datsun 350SX folyamatábráján lefelé ível az idő, de felfelé tolódik az eladott alkatrészek listája és az abból generálódott ráfordítható javak. Ez a Karotta család esetében fontos tényező, hisz a trónörökös érkezésével az otthoni béke mindenek felett való és férfi (vagy Wolverine) legyen a talpán, aki el tudja magyarázni egy leendő anyának, miért is ugyanolyan fontos egy versenyülés mint a babaágy :)

Tehát a cél szent, a projektek egymás hegyén hátán én pedig belefogok egy újabb fizikoterápiás kezelésfolyamatba, mert az ízületi ultrahang kimutatta a vállproblémám okát. Aki érti segíthet, de az én agyamban annyi maradt meg, hogy az emlegetett tavalyelőtti vállbevérzéses kocsitolás és utána egy váltó szilveszteri (2009) magamra ejtése súlyos sérülést generált a bicepsz hosszú ínjában. Ez tokosodott és elmeszesedett (egy vékony fehér csík helyett egy hüvelykujjnyi), ez nyomja az ideget és az ércsatornát, ezért a fájdalom, ezért a zsibbadás és közvetve a kézműtétemet is ez okozta.

Kalandra fel kispajtások, folytatása következik! 

1 komment

Címkék: nissan z általános sierra bukócső


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr882607034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sopánka76 2011.01.28. 19:17:01

Phuh.
Jobbulást!
Evvan, ahol gyalulnak, ott hull a forgács.
Remélem, rendbejössz!!
süti beállítások módosítása