driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2010.10.25. 23:56 Leslie_

Adásszünet

 Besokalltam... akkora a kupi már a garázsban és körülötte, hogy nem bírtam tovább elviselni. Szó szerint elment a kedvem a munkától. A hétvége egy része és előtte, illetve azóta pár esti, munka utáni óra csak azzal telik, hogy takarítok. 49nm pokol. Hihetetlen mennyiségű alkatrész, főleg motoroké (most 6db van a műhelyben de a csúcspont 9 volt) váltók és futóművek inkább a sufniban sorakoznak. Ezernyi csavar és anya, gumi és fémcsövek, szenzorok és elektronikai dobozok, csatlakozók, kábelkorbácsok és felsorolhatatlan mennyiségű kategorizálhatatlan alkatrész... elegem van belőletek :)

Még 2 napot adtam magamnak, aztán munka tovább. Jó dolog csinálni valamit és kellemes közhely, hogy nem a cél, hanem az odavezető út tesz boldoggá. Ám valljuk be, ezek járművek, arra születtek és születnek újjá, hogy menjenek... gyorsan, keresztben, 2-3-4 keréken...aszfalton, sárban, hóban... boldoggá téve pilótáikat, halálra rémítve utasaikat... vagy fordítva :) 

Szólj hozzá!

Címkék: általános leslie


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr782399387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása