driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2010.09.24. 15:28 Leslie_

Gymkhana Germany - Nikivel

Amerika kettes számú ralipilótája fölös energiáját vezette le ezzel a szójátékkal elnevezett autós tornagyakorlattal. Eddig nem láttuk értelmét, de nemrég mi is feltettük azt a videót, amin a raliautó egy drifterrel mérkőzik, azonos szabályokkal, időre. Erre felfigyeltek német illetőségű barátaink is, persze egyből versenyt is kellett csinálniuk belőle. Talán ez az a pillanat, amikor a drift valóban mérhetővé válik, bár ezzel veszít is eredetidégéből. Az idő mutatja a sebességet, a pálya a helyes ívet. Már csak abban bízzunk, hogy a stílusból de főként a szögből és a füstből nem áldoznak fel a pilóták a sebesség oltárán. Szinkronpálya, ami egymás tükörképe, ezen belül pedig feladatok nehezítik a versenyzők dolgát.

A verseny látogatása ingyenes, egyfajta Média Napként hirdetik a szervezők, ezzel is jelezvén, hogy már tervezik is a folytatást jövőre. Európa szerte félszáz pilótát kerestek meg akik közül 40 kiválasztott már ma 5 órától és holnap egész nap ijesztgetheti a bójákat. Hogy az általános felkapottság mellett ez miért is érdekes?

Egyetlen, kedvenc, legügyesebb és legszebb női drifterünk, Szántó Niki is kapott meghívót! A dolog annyira aktuális, hogy egy órán belül oda is érnek Bautzen városába, amit a térképen Drezda közelében keressetek, közel a cseh határhoz. A hétvégén több bejegyzést is áldozni fogunk az eseménynek, ahogy kapjuk a híreket megosszuk veletek is.

Drukkoljunk Nikinek, ráfér egy kis siker idén!

 

Szólj hozzá!

Címkék: bmw niki europe drift általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr1002320416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása