driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2010.08.16. 10:04 Leslie_

Mélygarázs-street.hu - EMTC6

www.melygarazs-street.hu

Igen volt! Hogy mikor? 2010. június 6-án. Kezd rémleni? Segítek: kánikula, lengén öltözött csajok, izzó gumik, drag, drift, szlalom, dübörgő basszus, tuningcsodák, Skyline, BMW, Chevy, V8, Kispolszki, nitro, kompresszor, turbo, stunt show, jó hangulat! Na?!

Naugye! Igaz nem ma volt, de azért remélhetőleg mindenkiben sok szép emlék maradt meg az egyik legnagyobb szezonnyitó találkozóról – hívjuk csak E-MTC-nek. Abból is a hatodiknak! Az eseményről készült jó pár fénykép és videó is, kettő a mi berkeinkben (Ládi Attila promó, csajos vidi), de ezek főleg részleteket ragadtak ki. Így hát – megkésve bár, de törve nem – készítettünk egyet, amiben minden benne van. Kissé teszt jelleggel készült: számos újítást próbáltunk ki az utómunkák során valamint a felvételek készítésénél is – reméljük tetszeni fog!

Lassan közeledik a szezon vége, így ajánlom azoknak, akik idén már nem terveznek hasonló megmozdulást, hogy tudjanak egy kicsit nosztalgiázni a nyári történéseken, illetve ajánlom azoknak, akik nem tudtak eljönni: nézzétek meg, hogy miről maradtatok le, de nem kell letörni – még jó pár hasonló rendezvényt el lehet csípni. Ehhez segítség például a jobb oldali eseménynaptár, vagy ha rendszeresen látogatjátok az oldalt – a nagyobb happeningekről úgyis írunk Nektek!

Jöjjön tehát az említett videó, kellemes mozizást! ;)

Szólj hozzá!

Címkék: video verseny drift általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr712224964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása