driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2010.06.10. 19:06 Orsika_

Drifterek a városban DG szemmel

Ezúton is köszönjük szépen a szervezőknek, hogy megszervezték, elintézték az egészet! Nagyon jó az ötlet és nagyon jól éreztük magunkat. Siker az volt. És durva volt! :)

Sajnos csapatunkból csak két pilóta tudott részt venni az eseményen, Jatis és Niki.... és ebből szegény Niki csak félig meddig. Államvizsgája után meggyötörve, fáradtan de nekiindult a Z4el az estének. Amit szerintem jól is tett, hisz előjött egy hiba. Mire a találkozási pontra ért az ékszíja ledarálódott, elszakadt. Leslie rohant szíjért, Laky Dani és Frezó nekiugrottak leszedni a maradékot ami persze jól rátekeredett mindenre ami forró volt és nehezen hozzáférhető.... :S. Sikerült, Leslie is visszaért egy szíjjal. Jött a neheze..... azt hinné az ember hogy egy ékszíj csere nem nagy cucc és ugye nem is az?! Vagy mégis?! Sajna szenvedtek egy ideig, míg sikerült megoldani a gondot. A részletekbe nem mennék bele, hogy mi és miért volt nehéz, a lényeg, hogy megoldottuk. A sor közben elindult, de a Clark Ádám téren még beértük őket. Na ezért volt szegény Niki jelen csak félig meddig. De még így is hatalmas élmény volt! Jatis is vigyorogva szállt ki a narancs szörnyecskéből, ebből gondom, hogy Ő is jól érezte magát. Én félig kimásztam az IS tetőablakán és néztem a tömeget, mert volt és a rengeteg autót előttünk és mögöttünk. Reméljük lesz még ilyen, mi megyünk az biztos! 

Még egyszer köszönet mindenkinek aki eljött!

Szombaton ne feledjétek: Drift lesz! Durva lesz! Előtte pedig Ford majális!

1 komment

Címkék: általános csapat niki leslie pfb jatis drift általános lakyboy


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr392071419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyurma73 · https://plus.google.com 2010.06.10. 19:35:02

ELTÖRLIK A LUXUS ADÓT!!!!
MOST MONDTA BE A RÁDIÓ!!!!
süti beállítások módosítása