driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2010.06.07. 07:59 Leslie_

Radírblog - Kerék szia

 Ugyan nem épp tegnap történt, de megint aktuális. Amikor ilyen tempónál csak úgy felpattan a kocsi feneke, pár ember igencsak meglepődött. Niki, hisz az ő kocsija, Radír, hisz ő vezette és persze a taxiutas, aki nem épp ezért az élményért vágyott driftautóba ülni.

 

Mi akik a pálya szélén állunk, megrettenünk. A sportbírók már ebben a pillanatban szervezik a mentést, indulnak a megfelelő felszerelésért, már csak a kocsinak kell megállnia. Hogy ez miért történhet meg? Kár bűnbakot keresni vagy elfáradt alkatrészt vádolni, a legjobbakkal is előfordul. Aki nézte a szombat éjjeli FormulaDrift közvetítést, végignézhette ahogy Stephan Verdier maga alá gyűri a kerekét a tsuiso csatában.

 

 

Tavaly is láttunk ilyet Tökölön a Szabó Szilárd vezette Mercedestől és korábban is előfordult már. Ahogy Radír szokta volt mondani, ilyen ez a popszakma. 

A napokban beindult Radír kocsija, a radirdrift.blog.hu reméljük hamarosan frissül. Olvassátok, bíztassátok.

Szólj hozzá!

Címkék: video bmw általános niki


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr12062021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása