driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2010.05.16. 12:00 Leslie_

Hajrá Grózi!!! - Friss

 A nagy autóépítések-javítások és tervezések közepette majd elfelejtettem, hogy DRUKKOLNUNK KELL!!! Grózinger Zsolti csatlakozott ahhoz a pár magyar pilótához, akik részt vesznek a King Of Europe romániai futamán, Kolozsváron. Bár semmi hírem, mindjárt üzenek is neki, de ezt már le kellett írnom, mert ott van és szorítunk érte!

frissítés:

Tegnap jól ment az edzés de a nap második felére eleredt az eső. Zsolti ment még pár kört de aztán összecsomagoltak. A mai napon azonban meghibásodott a váltó, a 3ik fokozat szinkronja haldoklik. Kíméli a kocsit, recseg a váltó de megy. A kvalifikáció megvolt, jónak érzi de még nincs eredmény. Jelenleg épp a taxi megy, várják a TOP16 páros csatáinak besorolását.

A magyarokat képviseli még Kerényi Ádám, Ládi Attila és Szabó Szilárd, természetesen nekik is sok sikert kívánunk.

 

Szólj hozzá!

Címkék: verseny king of europe drift általános grozinger


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr772006828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása