driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2010.04.14. 15:35 Orsika_

drifter.hu - Overálos hírek 4.

 

Overálos hírek - Balumaci vs. Szerencsés István
2010.04.13 SzT

A driftszerető közönség már megszokhatta, hogy a tsuiso során pilótáink párban csatáznak. Riportjainkat is párosával készítettük, viszont itt nem lesz győztes, nincs továbbjutó, ellenben annál több információval gazdagodhattok kedvenceitekről a szezonkezdés előtt.



Hova csúszik a masina vezeti a medve, belekeveredik a Balu a veszedelembe...Egy Mazda RX8-at terelgető végtelenül szelíd macival beszélgettünk, Csonka "Balumaci" Zsolt így nyilatkozott a tököli szezonnyitó előtt:




drifter.hu: Mi történt veletek a télen? Pihenésre is jutott idő végre, vagy rögtön nekiestetek az autónak? Milyen fejlesztések történtek?

Balumaci: Sajnos egész télen nem tudtam foglalkozni a kicsikémmel mert új vállalkozásba kezdtem és teljesen lekötötte az időmet és az anyagi kereteimet is. Most álltam neki a kocsi fejlesztéseinek, de az csak a harmadik versenyre lesz kész. A fejlesztések titkosak, legyen meglepetés. Egyet elárulhatok, nagyon ütős lesz!!!!

drifter.hu: Vannak konkrét célok a szezonra helyezés tekintetében? Külföldi sorozat(ok)ban is tervezed az indulást?

Balumaci: Az idei szezonban szeretnék dobogóra kerülni és a szezon második felében külföldön is meg szeretnék jelenni.

drifter.hu: Szerinted miben kellene még mindenképpen fejlődnöd? Ki az a versenyző, akivel nem szívesen mész páros csatát?

Balumaci: Szerintem mindenben kell folyamatosan fejlődni, mert az egész mezőny egyre erősebb autók terén és fejlődnek a pilóták is. Tudnék sorolni ide pár versenyzőt, de nem teszem. Vállaltam a versenyzést és az ezzel járó kockázatokat. 

drifter.hu: Számodra milyen pályakialakítás lenne a legkedvezőbb Tökölön? Inkább gyors, tempós pályát vársz, vagy lassabb technikásabb lenne számodra a megfelelő?

Balumaci: Mindenképpen iszonyat gyors és még emellett technikás is legyen, de főként a gyors a lényeg, mert külföldön sokkal gyorsabb és tempósabb pályák vannak.

drifter.hu: Tököl mindig parádés versenyeket hoz. Ha csak egy nevet mondhatsz, ki fog leginkább brillírozni ezen az április vasárnapon? Ki fog nyerni?

Balumaci: Erre nem tudok válaszolni, mert sok az új tehetséges pilóta és sokan jönnek fel a másodosztályból. Szerintem még korai a találgatás és sokan fejlesztenek az autójukon és a tudásukon. Ezt inkább az évad közepén kérdezd meg, akkor talán tudok már válaszolni.

Tavaly szinte berobbant az élmezőnybe egy bordó bajort terelgető, csendes, visszafogott, de egyöntetű véleményezéssel kimagaslóan tehetséges versenyző. A szpíkerek által csak Steve Lucky-nak keresztelt úriemberrel készítettünk riportot, Szerencsés István válaszolt:



drifter.hu: Pihentél a télen? Mivel telt a holtszezon?

Sz. I.: Többnyire munkával telt, sok idő nem volt másra.

drifter.hu: Már az első edzésen kint voltál, hogy érezted, mennyire rozsdásodtál be esetleg? :) Mi a célkitűzés az idei szezonra?

Sz. I.: Furcsa volt megint menni az autóval, de úgy érzem, nem lesz gond! Próbálom tartani a tavalyi szintet, dobogó a cél!

drifter.hu: Marad egész szezonra a jól bevált vas, vagy van tervben esetleg valami titkos vágy/újítás a paripát illetően? Ha kívánhatnál és letennék eléd az álomautót, mivel versenyeznél?

Sz. I.: Nagyjábol marad a vas, kicsit a futóművön javítottunk, gumiméretet váltottam, és figyelünk az autó megbízhatóságára. Úgy érzem, tavaly ezért sikerült a dobogó! Szívesen kipróbálnék valami turbós japán autót, az a hír járja, hogy az is egész jó driftre. Vagy nem?  :)

drifter.hu: Számodra milyen pályakialakítás lenne a legkedvezőbb Tökölön? Inkább gyors, tempós pályát vársz, vagy lassabb technikásabb lenne számodra a megfelelő?

Sz. I.: Inkább a tempósabb pályákat kedvelem, és a kocsim is!

drifter.hu: Tököl mindig parádés versenyeket hoz. Ha csak egy nevet mondhatsz, ki fog leginkább brillírozni ezen az április vasárnapon? Ki fog nyerni?

Sz. I.: Ki fog nyerni? Jó kérdés. Lakatos Zoli nagyon jól megy, ha megbízható lesz a kocsija, esélyes is. Persze nem lesz könnyű dolga! :)

Mindkét pilótának gumigyilkos szezont kívánunk!

FORRÁS: drifter.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: bmw általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr691920525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása