driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.11.27. 00:14 Leslie_

Ádi S14 - felépülés

 Nem haladnak a dolgok úgy, ahogy szeretném. Rendes szívás volt kifaragni az ajtóoszlopot és felméretezni a bontott darabot. Holnap este ajtópróba, akkor minden kiderül. Közben persze haladtunk mással, mindkét első torony kapott támasztást a bukócsőről. Ezt korábban azért nem tettük meg, mert a szélvédő nagyon útban volt. Na most már nincs :) 

Van azonban ablaktörlő-motor, pont ott ahova kívánkozna a cső. Sebaj, csalunk, belefér. Tettünk egy kis hajtást a csőbe, épp csak annyit befelé és felfelé, hogy majdnem a torony közepére támaszkodjon. Na persze nem a lemezre, előtte jó masszívan át is lapoltuk az idomot. Érdekes, illetve inkább szomorú, mennyire el van rohadva ez a karosszéria. Korábban már javítottam a hátsó futómű bekötésénél, most pedig a bal oldani toronynál használtam kicsit többet a drótkorongot és a hegesztőt. Sebaj, ez is meg van. Még egy cső van tervben, keresztbe a műszerfal alatt. Gyárilag is hasonlóan van kialakítva a kormányoszlop és jó pár alkatrész felfüggesztése végett, de az most kapott egy kis deformitást. Na nem ment át a kormány a bal oldalra, de igencsak megindult arrafelé. A huzatás segített ugyan, de így sincs a helyén, ha meg már alakítani kell, akkor alakítsunk rendesen.

Közben már belefogtam a következő munka előkészítéseibe is, de erről később. Érdekes lesz, megint olyan, amihez hasonlót már igen, de pont ilyet még nem csináltam. Alapvetően kedvenc a típus, de a kocsi építői már nélkülem is teljesen elszakadtak a földtől, ez csak hab lesz a tortán.

Aludj Laci, aludj már néha...

1 komment

Címkék: nissan általános ádi bukócső s14


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr891555348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PyroDrift 2009.11.28. 13:58:39

Kérünk szépen képeket!!!
süti beállítások módosítása