driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.11.24. 19:40 Orsika_

Tüzes kis hétvége volt....

Kezdjük a szombati díjátadóval, amire igen büszke lehet a DG csapata. Az éves eredményeink is nagyon jók és kiderült, hogy gokartban sem vagyunk utolsók. Hisz első lett itt is Zentai Sanyi akinek ezúton is gratulálunk. Dani is remekelt a hétvégén... 6. lett a gokart bajnokságban így nem kevés versenyzőt utasított maga mögé. Neki is gratula. :) Laci szintén  nagyon ügyes volt ahhoz képest, hogy először próbálta ki, az ideje 26 alatti volt. Én is ügyeskedtem kicsit,nekem is életem első gokartozása volt és jelentem nem vagyok reménytelen eset. Az első futamban a legjobb időm 31 lett, ami kicsit elszomorított a fiúk átlag 26os idejéhez képest, de a második futamra összeszedtem magam és a legjobb időm 27.3 lett. És ki tudja mi lett volna még ha Dani nem jön nekem teli gázzal és nem kezdem el fájlalni az összes porcikám. (nyugi Dani! nem haragszom! Majd legközelebb Én előzlek téged és megyek Neked! :DDD )

A szombati versenyhangulatunk megmaradt vasárnapra is. Laci szerzett egy Scorpio-t amit úgy döntött, hogy szétbontás előtt vigyünk ki játszani a közeli erdőbe. Eredetileg úgy volt, hogy Dani, Tomi és Duky szerelni jönnek az Én kicsikémet, de nem kellett őket sokat győzködni, hogy inkább "játszunk" kicsit. :) Írány a Levó "tanya" és hajrá! Ők is rögtön kaphatóak voltak a mókára és ami a meglepőbb volt, hogy előbb Andi és Sanyi pörgött fel és csak utána Sanyika és kicsi Dani. Beindítottuk az ő Ladájukat is és a fiúk nekiálltak csapatni. Tudni kell, hogy Levóék úgymond az erdő közepén élnek, az utak pont megfelelőek egy kis "rallyra". Jött az ötlet: írány a gázpászta (gázcsövek futnak végig a határban és ugye azok felett szép egyenes huplis kis utak vannak). Sanyika a Ladával állt neki ugratni és azt hittük ennél nagyobb látványba és izgalomban nem lesz részünk. De jött Dani! Olyan kis tüzes fiú.... :) Szegény Scorpiót meggyötörték már a többiek de Dani "ölte" meg igazán. Tominak és a többieknek nem igazán sikerült a nagy döggel akkorát ugratniuk mint Sanyikának a Ladával, így Dani úgy döntött, hogy majd Ő megmutatja. Hát... kemény volt! Nagy lendülettel jött(ek) és messziről halottuk, hogy valami fura hangot ad ki szegény autó, mikor elmentek mellettünk és az ugratóhoz értek, akkor láttuk, hogy Dani lángol, mármint az autó szép kis tüzes csíkot húz maga után. Dani fázott és begyújtott. :) Leszakadt az Ac, így ömlött a benzin, rá a kipufogóra és ahogy az ugratón megemelkedett a kocsi segge úgy a sok levegőtől belobbant az egész... Rohanás a poroltóval, fiúk kiugráltak a kocsiból és eloltottuk a lángokat. Félelmetes látvány volt elsőre, de mivel készültünk poroltóval (köszi Tomi, köszi Racing-shop!) és hát mégiscsak kiképzett sportbírókról van szó, így nem volt gond. Nagyon jó kis móka volt! Megyünk máskor is! :D Jó kis rally volt egy kis lángshow-al megfűszerezve. Jasper Spaan és Kees Kok nagyon élvezte volna. Hasonló volt az akkori kis csapatós Ladás, szétzúzós partyhoz. :) (videókat majd később rakok fel). Annyira rápörögtünk a dologra, hogy már keressük a következő "áldozatot"! A terv pedig az, hogy a Levóék melleti Komi rally pályáját kibéreljük és egy egész napos csapatós driftgarázsos élménynappal ajándékozzuk meg magunkat! :)

2 komment

Címkék: video edzés verseny általános dani zentai l evo orsika


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr371549224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Süni25 · http://www.eakft.hu 2009.11.24. 22:49:54

Szólj időben! Megyek én is!

Manodesign · http://manodesign.blog.hu 2009.11.25. 20:50:42

Én is mennék, ha más nem menteni :)
süti beállítások módosítása