driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.11.18. 07:04 Leslie_

DÍJÁTADÓ NOVEMBER 21-ÉN!


A Magyar Drift Szövetség 2009 november 21-én tartja meg díjátadó ünnepségét, melyre sok szeretettel várunk mindenkit!Természetesen a hagyományoknak megfelelően most sem szmokingos partyra kell készülni, sokkal inkább egy adrenalinban is gazdag esti kikapcsolódásra és szórakozásra!

 

A helyszin Budapest X. kerületi SiLverKart (Kozma u. 3.). Megérkezéskor welcome drink várja majd a licensszel rendelkező versenyzőket, rendezőket, sajtósokat, kiállítókat, VIP kártyával rendelkezőket és bérleteseinket, majd ingyenes házi gokart versenyt tartunk Nektek!!!(Selejtezők, közép és elődöntők lebonyolítási rendszerben). 

Természetesen a rendezvény egész ideje alatt bárki számára adott a lehetőség kipróbálni a csúcsminőségű 9,5 lóerős gokartokat! 19 és 20 óra között viszont kizárólag a fenti jogosultságokkal bíróknak lesz megrendzve a házi bajnokság. Ennek érdekében mindenki hozza magával RFID kártyáját, mivel ez alapján fogják kiadni a pályára és a versenyre érvényes jegyeket! A nyerteseket a SilverKart díjazza, majd ezt követően kerül sor az Országos Bajnokságversenyzőinek díjazására.
 
A komplexumban természetesen a felső szinten mindeközben az A La Carte étteremben szolíd árakkal finom ételek és italok várnak titeket, továbbá bowling, billiárd, csocsó és dart's lehetőségek közül is választhatsz.
 
Időterv:
A rendezvény kezdete 17.30
MDSZ gokart házibajnokság 19.00-21.00
SilverKart díjátadás 21.15
MDSZ díjátadás 21.30
A rendezvény zárása: kifulladásig


Bővebben a helyszínről: www.silverkart.hu

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

forrás: drifter.hu

szerző: Zora

Szólj hozzá!

Címkék: általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr481533215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása