driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.08.20. 21:06 Leslie_

Vámosmikola

Levóék elég sűrűn járnak ezen a környéken. Tavaly is eleget tettek egy meghívásnak, igaz akkor még mint egy versenyző a mezőnyben, majd egy faluval odébb idén is csapattak már, az volt Ipolytölgyes. A nemrég belinkelt videó helyszínén még most is ott vannak a gumicsíkok. A 12-ik vámosmikolai szlalomversenyen azonban már mint meghívott drifter vett részt, hirdetett bemutatóval. A pálya szűk és technikás, elsőkerekessel és íven autózva szinte teljesíthetetlen, de ide senki sem a komoly eredményekért jött. Igazi falusi libakergetés, mindenki haver, mindenki mosolyog és jól érzi magát, akár sikerül akár nem.

Sanyika tartozik a soproni beszámolóval, most felbiggyesztünk egy újabbat. Sőt mindjárt többet is, hiszen holnap megyünk Turára, szintén bemutatózni, majd onnan irány Máriapócs, KOE és OB1 versenyek neki, és persze a többieknek. Zentai Attila és Sanyi az OB2 mezőnyét próbálják maguk alá gyűrni, Levo és Laky pedig az OB1-et. Szurkolunk még persze Nikinek is, reméljük a jó szereplés itthon is megadatik neki, akár mindkét napon és mezőnyben.

Sajnos többi csapattagunknak az idei év már elég hiányos.

Szólj hozzá!

Címkék: video bmw általános l evo


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr21326219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása