driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.05.27. 23:25 Leslie_

Életjel.

A napokban megint szimultánt játszottunk, térben és időben, több síkon léteztünk. Valahol messze, egy távoli galaxisban készül Z0tya új motorja. Várjuk már, mint Krisnások az új szandált. Papi műszakilag kipofozta a mentőt, HFeriék markónét és a barnát készítgetik. Jászeinstein professzor pedig a Gólemet akarja feléleszteni, a 24 szelepes szívet a "kutyacsont" testben. Sanyikát fellökte egy autós a robogójával, így ő egy komolyabb térdzúzódásból lábadozik, Lakyboy újra ideiglenes lakcímet kért a tothszerviz.hu műhelyébe Monorra, hogy megint 4.0 motort fújkáljon a kompresszor a pikápban. Zentaiék gyúrnak a hazai pályára, hisz Pünkösdhétfőn Drift verseny lesz Máriapócson.

Na most jövök én. Ádi kocsiját "kupésanyi" megszögelte, él és virul a zöld japán. Attis kocsijához elkészültek a műanyag ajtók és ablakkeretek, valamint a hátsó lökös felrakásának terve, de ezeknek befejezése még rám vár a héten. Vikidee Skyline-ját Tomitsu élesztette újra, így pócson várható a fal ijesztgetése tőle. Szépen kitakarította a belsejét is, ennek összerakása is feladat a hétvége előtt.

Közben a lényeg elsikkadt, mert nem jöttek az ujjbegyeimre a karakterek. A 740-es Volvoból kitermelt csőváz nem kis átalakítások árán, de bekerült Zora kettes kupéjába. Mindennek tetejébe még jól is sikerült!

Képek is vannak, de holnap fotózok még és írok is róla, ígérem.

Szálem Alejkum.

Szólj hozzá!

Címkék: volvo bmw nissan általános papi ádi cosworth attis zentai bukócső vikidee l evo hferi pfb s14 lakyboy


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr341147922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása