driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.04.23. 15:40 Leslie_

Skyline is in da Garage!

A kései szezonkezdet még mindig tart meglepetéseket és bár a Volvo 745i projekt félbeszakítása nagy szívfájdalmam, kárpótolva lettem. Vikidee fogta magát (és persze párját) majd angliából hazaautóztak ezzel:

Ádám kocsija után megérkezett egy újabb hardcore rizsrakéta, de ezek valóban rakéták. Ádi Sylviája sem piskóta a 354 lóerejével, ez a Skyline azonban 420 tagú ménest rejt az üvegszálas motorháztető alatt.

Az eljárás ezen is a szokásos, kipakol, lekönnyít, becsövez. Mindezt expressz tempóban, mivel vasárnapra mennie kell a kocsinak.

Közben persze összejött a brancs, hogy megjavítsuk Ádi Sylviáját. A buta angolok fordítva kötötték be az olajcsöveket, amit nem láthattunk, amíg újra emelőre nem tettük a kocsit. KarCsiga, Z0tya, Ádi, Jatis, HFeri, Vikidee és jómagam kellemesen eldumálgattunk a garázsban, de közben az autót is megcsináltuk. Igazi kis garázsparty :)

 

2 komment

Címkék: nissan általános ádi karcsiga vikidee hferi pfb s14


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr821076111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zalkapone 2009.04.23. 20:20:51

Ez a verda sötétben is überfaszán néz ki, de így, világosban...! És mit tudhat... Bazze! Remélem jól darálja a gumit! :-)

morcosboci 2009.12.22. 23:42:58

a butaa angolok nem tudnak autót szerelni mert olyan oktatásuk van ami csak arra teszi őket alkalmassá, hogy lemásoljanak egy mozdulatsort, önálló gondolataik nincsenek mert nem kapnak rendes elméleti oktatást
süti beállítások módosítása