driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.04.21. 18:02 Leslie_

Moszkva sosem alszik.

Énekli a video refrénjében a kórus. A klip maga inkább Andrej Bogdanov-ról szól, aki a 2008-as Orosz bajnok lett, de egyben pormóciója is a moszkvai drift életnek, a Moscow Drift Team-nek. Elég komoly autók, profi weboldal www.drift-team.ru/en/index2.html  és elszánt szervezők. Tavaly már egy meghívásos mérkőzésre odacsábították a KOE csapatát, idén futamot is kiharcoltak maguknak. Nem volt nehéz, elsőre elég jó színvonalat hoztak össze. Mondhatnánk, hogy persze könnyű ha van pénz, de pontosan tudjuk néhány nyugati példából, hogy megfelelő anyagi háttérrel sem garantált a sikere egy driftrendezvénynek. Bogdanov sem a saját szórakozásából építi a driftet hazájában, hisz előbb utóbb legyőzőre talál, de biztosak lehetünk benne, ez a célja. Egy fejlődő profi pilótának kell a kihívás, ez az egyik legnagyobb feladata az MDSZ-nek is. Az, hogy eddig alig hallottunk a keleti drift életről valószínüleg a nyelvi korlátoknak volt köszönhető, egy jó angol nyelvű weboldal és néhány lelkes fórumlátogató mindjárt szanaszét vitte a moszkvaiak hírét. Én például a német driftfórumon találtam rájuk, oda jelentkeztek be majdnem azzal a szöveggel, hogy "helló itt vagyunk, várjuk a meghívásokat és kihívásokat".

5 komment

Címkék: video verseny drift általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr391077341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

martong 2009.04.21. 19:39:39

Jól küldik, az oroszok amúgyis tudnak állat dolgokat ha kocsikról van szó.

A poszt alatt a vodkareklám meg ideillő poén :)

XeniaMarkova 2009.04.22. 11:37:21

Hello kollégák! Nagy örömünkre szolgál, hogy abban a cikkben. :))
Mi szívesen beszélünk veled! Üdvözlettel: - A csapat vezető MDT - Xenia Marcova

Leslie_ · http://driftgarage.blog.hu 2009.04.22. 22:22:10

@XeniaMarkova:
WOW!!!
micsoda megtiszteltetés! köszönjük, jelentkezni fogunk!

WOW!!!
what an honor! thanx and keep in touch!

leslie
driftgarage team leader

XeniaMarkova 2009.04.23. 00:54:25

The honor for us that you found us! We will be happy to friendship and communication can be, we will soon meet on the track. I think it would be interesting!

Manodesign · http://manodesign.blog.hu 2009.04.23. 16:48:11

Naaa, Alakulnak a keleti kapcsolatok :))
süti beállítások módosítása