driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.04.06. 07:33 Leslie_

JDM - Remmo albionban

Az első bevetés megvolt, a La Manche csatorna túlpartján mindig vacak idő van, így nekik ilyen korai időpontokban sem több rizikó rendezvényeket csinálni. Ráadásul kicsit teltebb a versenynaptáruk, mert a BDC (British Drift Championship) és az EDC (European..) mellett ott a ProDrift és a JDM Allstars kupasorozat is. Ez utóbbi rendezőség tartotta ezen a hétvégén első versenyét Newcastle upon Tyme "utcáin" egybekötve egy hatalmas extrém bulival, FMX, BMX, RC Drift, vezetéstechnikai show és hasonlók, szinesítve a programot.

Sajnos egyenlőre a pályáról és a rendezvényről túl sok információval nem rendelkezünk, de az biztos, hogy Holland barátaink odalátogattak. Remmo Niezen, Paul Vlasblom, Olaf Commijs és Tim Tatje megpróbáltak egy kis ízelítőt adni a kontinens zabolázatlan kúltúrájából a tradíciókövető szigetlakóknak. Ez olyannyira sikerült, hogy Remmo megnyerte a versenyt.

1. Remmo Niezen
2. Dan Chapman
3. Martin Ffrench
4. Olaf Commijs

 

Addig is egy video:

 

Szólj hozzá!

Címkék: verseny bmw általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr441048463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása