driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.04.06. 18:09 Leslie_

drifter.hu - Új időszámítás!

A szezon nyitó drift edzést követően ismét közel ezer néző volt kíváncsi a Magyar Drift Szövetség második rendezvényére. A nézők bizonyították töretlen beállítottságukat a drift iránt, talán Ők is sejtik, hogy idén minden más lesz! Változik a versenyek felépítése, változik a pontozás menete és ezzel együtt színesedik a mezőny is.

Ha még nem tetted volna, akkor az órád mutatójával egyetemben állítsd át magad egy új időszámítás kezdetére! Már az edzések színvonalán jól látni, hogy ebben az évben mindkét osztályban komoly csaták várhatóak. A hétvégén két újabb fővel bővült a profik mezőnye, Szerencsés István a bordó E36 M3-al, valamint a másodosztályból már jól ismert Csergő József a V8-as "driftmachine"-el tett sikeres vizsgát. Mindketten a középmezőnyben végeztek tavaly és ne felejtsük, hogy a "nagyok" még meg sem mutatták magukat ebből az osztályból! Április 18-án a következő pro vizsgán így minden bizonnyal telt ház lesz várható! 

Az Országos Bajnokság versenyei mindkét osztály részére 1 napon kerül megrendezésre, így mostantól kezdve nem kell senkinek sem vacillálni, hogy melyik napon szívjon magába egy kis friss "drift" illatot. Május 2.-án az idei tököli nyitó futamon minden bizonnyal a hazai sebességrekord is megdől, és a változatos programok mellett tömény izgalom várható sok-sok tsuiso csatával. A kvalifikációs futamok értékelését 60%-ban a technika ördöge, azaz a drift box fogja átvenni, míg a tsuiso csaták során várhatóan a FormulaD szisztémája kerül alkalmazásra. A bajnoki pontokon történő osztozkodás is megváltozik, mellyel első sorban az egyes futamok dobogósai járnak majd jól, persze nem érdemtelenül.

A teljes mezőny igazi csemegéket rejteget még, az edzések során eddig talán a negyedét ha láthattuk! Sok-sok japán bűvölet és bajor csodafegyver készül a műhelyekbe, a teljesítmény belépő 300Le felett vagy olyan súly/Le aránnyal mely a vezető Európai drift vasakra sem igen jellemző.

Kapcsolódó képek:
CarsAndGirls.hu
BMWPower.hu
BMW Team Kecskemét

forrás: drifter.hu

 

szerző: Rozovics ZORA Tamás

Szólj hozzá!

Címkék: edzés bmw általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr1001048887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása