driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.04.03. 16:11 Leslie_

Lábakat szét!

Képletesen. Képletet ugyan nem gyártottunk rá, de azt már tudjuk egy ideje, hogy dolgoznunk kell még a Fordok futóművén. A hátsó traktus nagyobb lélegzetvételü munka, egyenlőre hanyagoljuk, de a terv megvan rá. Előre ellenben bonyolultabb, régóta vívódunk az L alakú lengőkar, a késes stabilizátor vagy a kitámasztott jelenlegi lengőkar használata között. Plusz probléma, hogy Z0tyáéknak csapolt rögzítésű gömbfej kell a Sierra Cosworth csonkállványba, nekünk többieknek kúpos. Szélesíteni és emelni akartunk az első lengőkarok pozícióján, így felmerült a ráépített gömbfej lehetősége. Z0tya nemrég adott egy cikkszámot, megvettem a kérdéses alkatrészt és péntek este nem bírtam magammal, meg is csináltam egy próbadarabot.

Ezzel a lengőkar külső pontja lejjebb kerül, az új gömbfejjel a forgáspontot kijjebb és előrrébb csaltam. Növelhető a kormányszög, megnő a terpesztés. Használhatunk nagyobb ET számú kerekeket, amivel könnyebbé válhat a kormányzás is. Még erősítek rajta, de a közeljövőben kipróbáljuk.

1 komment

Címkék: általános escort sierra cosworth


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr631036473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zalkapone 2009.04.05. 21:24:24

Hát Leslie, az látszik, hogy te nem hiányoztál a technikaóráról!
süti beállítások módosítása