driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2009.01.24. 10:47 Leslie_

Murphy - Leslie 3:2 vagy 2:3 ?

Nem volt időm a héten koncentráltnak lenni, így hanyagoltam a blogot. Jól bettett egy betegség ami még lappang bennem, de lassan legyűröm. Ment volna hamarabb is csak az élet nem asszisztált hozzá, sőt keményen ellenem volt a napokban. Szommer Gabi "kollégám" öreg tepsi Mercedesének karosszériáján is kellett munkálkodnom a tervezettnél többet és az orION is vicces kedvében volt. A jobbos féltengely és a motortartóbak után a félt és emlegetett kuplung egyik reggel véglegesen feladta a harcot a korábbinál kétszer több paripa ellen. Első fokozatban még el elindult, de kettesben már semmi, csak az ismerős illatok.

A vészforgatókönyv már készen volt, a sarokban állt vigyázban az 1.8 16v Zetec motor váltóval és sallangjaival. Motor ki és vártuk Bogyót, a dróthuszárt, a kábelbarátot, a vezetéki félistent. Amíg én lőttem az esőben egy Tatabánya oda-visszát Orsi Mondeojával, addig huzalmesterem kivezette a motorteremből az RS2ooo csápjait és beágyazta a Zetec-spagettit. Kifújtam magam a 2 órás intenzív szemmeresztgetés és útontartás görcséből, majd becsúszószereléssel Zetecesítettem az orION piros vastömegét, hogy újra autónak lehessen hívni. Még másfél óra kellett hozzá, és az RS után ugyan viccesen torz párhuzam, de felordított az erőmű. Kapott utána kipufogót is, de egy tömítés hiányából fakadóan még nem teljes az öröm, és a futómű továbbra is közvetíti a hajtási befolyásokat, úgyhogy a mára tervezett program után lehet beszerelem az időközben beszerzett alkatrészeket. A 4 szilent a lengőkarokban kevesebb mint 2500Ft, ennyit még tudok áldozni. Na most adnék magamnak egy balkezes kakasnyalókát, mert munka után beugrottam Szommer Gabi barátomékhoz és SubZero scorpio-varázsló márkatárs jóvoltából bekerült az autóba egy cd rádió, mégiscsak szóljon valami hozzám a reggeli és délutáni monotóniában.

Megyek is, hatékonykodom kicsit.

 

3 komment

Címkék: általános


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr58899283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jatis · http://pfbgarage.blog.hu 2009.01.29. 00:15:34

Szerintem a cd miatt égett el a reléd :)

Leslie_ · http://driftgarage.blog.hu 2009.01.29. 06:53:53

várjál, az még ebben a részben nincs benne, hétvégén lesz írhatnékom megint :)

Manodesign · http://manodesign.blog.hu 2009.01.29. 10:07:57

CD miatt elégett relé???
Várom a folytatást! :)
süti beállítások módosítása