driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2008.12.05. 07:04 Leslie_

Testvéreim az Úrban :) pfbgarage.blog.hu

Vagy inkább utánozós majmok :) De persze ez sem igaz, hisz én ajánlgatom minden barátomnak, ismerősömnek, hogy írjon blogot, mert blogot írni jó :)

Így tett hát Jatis és Kenny is. Tudod, a narancssárga MkI Escort építői, sofőrjei. Elveteműlt állatok, tehát a barátaink. Továbbá Zsoma és Frezó, mert nincs kettő négy nélkűl :)

Jatis, Kenny, Zsoma, Frezó:

Na így ritkán fogod látni őket, leginkább soha. Bár Zsoma többnyire sportosan elegáns, Kenny laza, Jatis és Frezó viszont szinte csak megfelelően koszosan és olajszaggal átitatva képesek létezni.

Jatist, azaz Jász Attilát lassan másfél évtizede ismerem, de semmit sem változott. Ugyanolyan őrűlt mint 20 évesen, egy nagy gyerek. Ez persze meglátszik a munkásságán is, dacból is megvalósít mindent, amit elsőre még ő sem hisz megoldhatónak.

pfbgarage.blog.hu mostantól a jobb oldalon megtalálod.

Szólj hozzá!

Címkék: általános pfb


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr78804967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása