driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2008.09.17. 08:54 Leslie_

Attis e36

Nagyon szégyellem magam, amiért ez az autó ilyen lassan halad, de a végeredmény majd engem igazol. Sajnos ilyen másodállásos költözgetéses versenyszezonos időszakban minden lépés többször annyi idő. De nézzük (képek nélkül) hol is tartunk.

A villamosság kasztnis része üzemel, a lámpák égnek a hátsó ventik mennek, ablaktörlő egykaros lett, motorikusan azonban még vannak hiányosságok. A belső tér csak az üléseket várja, az üvegek is csak azért nincsenek benne, mert amíg ki be mászkálunk, jobb nem kockáztatni... ez a kocsi eszi a szélvédőket.

Kész van továbbá az eleje, sikerült összeállítani egy könnyen lekapható de elég könnyű és merev orr-részt, üvegszálhoz képest jól állnak az elemek.

Kész van az alja is, futóművel szinterezve, stabilok benne, ahol csak kellett, új alkatrészeket kapott. A kipufogó az egyetlen hiányossága, a hátsó lökös végleges állása nélkül a hátsódobot nem tudom feltenni, de ez sem várat sokat magára.

A héten szabadságon vagyok, ugyhogy gyorsítunk kicsit a dolgokon. A hétvégére szeretném hallani a hangját.

Szólj hozzá!

Címkék: attis


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr24667277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása