driftgarázs

az egyesület, a garázs, a kocsik, a pilóták, a sport és minden ami történik velünk.

Facebook ajánló

Címkék

2008.07.31. 18:32 Leslie_

Kees Kok is in da house!

Jeessszzzz barátaim, a Kok család, győzedelmes Jasper Spaan és a norvég pár, Mona és Robert Luketic a szerbiai KoE után a prágai versenyig nálunk táboroztak pár napot. Persze nem vagyunk ismeretlenek egymás számára egy ideje, de a mostani verseny családias hangulata annyira megfogta őket, hogy nagy örömmel fogadták el a meghívásunkat. Nem mintha Levotáék szeretete nem ragadna rá mindenkire a depóban, mellettük nem lehet elmenni egy jó szó vagy kedves gesztus nélkül. Kok-ék mint ősi versenyző família azonnal megtalálták a közös pontot, még a nyelvi akadályok is eltűntek az elmúlt pár napban. Pl kiderűlt, hogy Kees is csak azóta beszél angolul, amióta driftel (4 éve) így náluk is inkább a feleség és a gyerekek jobbak a nyelvi közösködésben. Ádi nagy ellenfele, a brutális Nissan pilótája pedig a határon csapódott hozzájuk, bár előző nap még láttuk őket egy benzinkúton Belgrád előtt. Ő a depó másik végében állt és képeken/videókon látható, hogy nem volt a szerencse fia ezen a hétvégén. Talán emiatt is, de nem volt olyan barátkozós kedvében. Magyarországra érve azonban mintha kicserélték volna, így örömmel láttuk őket is. Várandós barátnője, Mona pedig szintén hamar elvegyűlt a női szakaszon. Kok-ék és Jasper Levotáéknal a buszukban, Luketic-ék nálunk aludtak, napközben pedig ki erre ki arra.

A fiatalok a városbe mentek, Kees pedig szétkapta a lakóbuszát, mert kuplungpróblémái akadtak. Itt is tolmácsolnám a köszönetét Süninek, aki pár óra alatt megoldotta az alkatrészbeszerzést, így ma délután a csapat tovább is indulhatott Prágába az ottani versenyre. Robert is velük tart bár nem így tervezte, a légkör és a hangulat annyira megfogta, hogy Prága után ugyan hazamegy, de megígérte, hogy visszajön a máriapócsi versenyre.

Hogy mi történt az elmúlt pár napban, mikről beszélgettünk európa legjobb driftereivel, arról hamarosan bővebben is írok, addig is jó böngészést a drifter.hu és a carsandgirls.hu oldalakon.

Szemfülesebb olvasóink már találhattak videókat a Youtube-on, kulcsszavak drift kragujevac king of europe serbia ...

3 komment

Címkék: általános l evo


A bejegyzés trackback címe:

https://driftgarage.blog.hu/api/trackback/id/tr53594759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AE86 Z · http://ae86.blog.hu 2008.08.04. 18:48:16

Sajnálom, hogy nem jutottunk át múlt héten hozzátok ;-( ...

Azé' egyik éjjel szívesen kiszereltem volna jasper motorját :P :D:D:D

ommm 2008.08.04. 20:31:45

Így kerek ez srácok. Rivalizálás félretéve, egy csónakban eveztek. Grat!

Süni · http://kep.tar.hu/escortmk2 2008.08.06. 16:05:00

Az úttörő ahol tud, segít ! :D
süti beállítások módosítása